CHECK OUT

A GYEREKEKÉRT

A Check out a gyerekekért az SOS Gyermekfalvak és a Zöldtető Panzió közös programja.

500 Ft egy gyermek szebb jövőjéért.

A programmal az SOS Gyermekfalvakban nevelkedő 400 gyermeket támogatjuk, az Önök segítségével.

Ezek a gyerekek – gyakran súlyos oknál fogva – nem élhetnek vérszerinti családjukkal, az SOS Gyermekfalvakban találnak új otthonra. A Check out programmal segítünk a gyerekeknek új esélyt adni, biztonságosabb, boldogabb jövőt építeni.

Hogyan működik?

A vendégek számlájára egy 500 forintos SOS bónuszt helyeznek el, amit a szállóvendég természetesen töröltethet a kijelentkezés (Check out) alkalmával. Az összegyűlt támogatási összeget havonta az SOS Gyermekfalvaknak utalják át, ahol azt a gyermekek fejlesztésére fordítják.

A Zöldtető Panzió Balatonfüred központi részén helyezkedik el, 200 méterre a Tagore sétánytól és alig 1,5 km-re a népszerű Eszterházy strandtól.

Panziónk játszótérrel, kerthelységgel és magánparkolóval felszerelt, ezenkívül egy szauna egy dézsa és egy szolárium is szolgálja a vendégeink kényelmét.

A légkondicionált szobákat síkképernyős kábel tv-vel, hűtővel és hajszárítóval láttuk el, többségük balkonos. Minden vendégünk részére törölközőt biztosítunk és a szobaárak tartalmazzák a svédasztalos reggelit, az egész napos kávé fogyasztást, az ingyenes wifi használatot és a díjmentes parkolást is.

Vendégeink lazíthatnak a helyszínen a hangulatos lugasunkban, vagy kerékpározhatnak a környéken, melyhez bérelhető kerékpárokat biztosítunk.

Nálunk a kicsik is nagy figyelmet kapnak, kültéri játszótérrel és baba felszerelésekkel várjuk a gyermekes családokat. A hozzánk érkező vendégeknek csak a nélkülözhetetlen holmikat kell bepakolnia, a többit (babaágy, kiskád, wc szűkítő, bili, stb.) kérés esetén mi biztosítjuk.

Panziónk egy külön pincehelységgel is rendelkezik, mely kiváló rendezvények, oktatási programok vagy családi/baráti események helyszínéül is. Ehhez tv-t, projektort, vetítővásznat, vagy akár flipchartot is rendelkezésre bocsájtunk. Megoldjuk a kellékek tárolását, kávét, vagy akár mobil sörcsapot és kiváló kézműves söröket is tudunk biztosítani.

A panzió kerthelységében üzemel a Che Che Burger, mely különleges hamburgerekkel, salátákkal, kézműves sörökkel és üdítő italokkal várja a szálló vendégeit is.
Ha ez mind nem lenne elég, gyalogos távolságban számtalan étterem és kávézó található, illetve múzeumok és strandok teszik szórakoztatóbbá a Zöldtető Panzióban töltött napokat.

Egyik legfontosabb küldetésünk, hogy a vendégeink otthon érezzék magukat nálunk. Célunk, hogy nyugalomban és igényes környezetben a legjobb kiszolgálást kapják.

Ismerje meg az SOS Gyermekfalvak munkáját, iratkozzon fel hírlevelünkre!