„Imádtuk a gyerekeket a férjemmel, de sajnos nekünk nem lett gyerekünk. Egyszer elmentünk a kecskeméti SOS gyermekfaluba megnézni, hogyan működik egy ilyen gyermekvédelmi intézmény, hogyan élnek az SOS gyerekek. Nagyon tetszett, amit láttunk, azt gondoltuk, hogy tényleg egy ilyen családban éléstől válhatnak jó emberekké ezek a gyerekek. Ezért ezt az intézményt is belefoglaltuk a végrendeletünkbe. Így sok gyereknek segíthettünk.”

P.Gyuláné

 

„Közös végrendeletet írtunk a feleségemmel, amit többször módosítottunk is. De már az első változatba beleírtuk, hogy egy összeget az SOS gyerekekre hagyunk. Azt akartuk, hogy egy felelős szervezet munkatársai felelősen döntsenek majd arról, hogyan használják fel.
A fiunk azt mondta: büszke ránk, és boldog, hogy ilyen szülei vannak, mint mi.”

Cs. Ferenc

 

„Mi sok gyereket szerettünk volna a férjemmel. És még több gyereknek szerettünk volna segíteni, mert mi is nehéz sorsúak vagyunk. Nekem meghaltak a szüleim a háborúban, a férjem egy bántalmazó mostohát kapott. Nem volt boldog gyerekkorunk. Hátha ezeknek a gyerekeknek sikerül ezt megadni. Úgysem vihetjük magunkkal a sírba, nem igaz?”

K.Anna Irén

 

“Ezek a gyerekek jobban rászorulnak, mint mások. Nekik nincs senkijük. Döntésünket elmondtuk a gyerekeinknek és két menyünknek is, mert tudtuk, hogy majdani örökösként ők is úgy gondolják majd, hogy ettől a családunk nem kevesebb lesz. Hanem inkább sokkal több.”

B. Béláné

Ne feledkezzen meg az Ön számára fontos ügyek támogatásáról sem! Adjunk jövőt a szülők nélkül maradt gyerekeknek!