Csapatépítő tréning, ahogy még nem csináltad: éld túl! SOS-Szociopoly

Belegondoltál már, hogy jönnél ki a családoddal havi 150 ezer forintból? A Szociopoly egy interaktív „társas játék”, ahol különböző nehéz élethelyzetekben próbálhatjátok ki magatokat színészek közreműködésével. Te hogy élnéd túl a hónapot segélyből? Csapatépítő 3,5 óra önfeledt nevetéssel, olykor döbbenettel fűszerezve.

Egy mélyszegénységben élő család bőrébe bújva kell a segélyből túlélnetek egy hónapot, miközben életre szóló döntéseket hoztok. Minden harmadik állami gondoskodásba kerülő gyermek ilyen családi háttérből érkezik.

A játék elején mindenki megkapja a ma elérhető támogatásokat, családi pótlékot, GYES-t, segélyt. Falun laksz, munkalehetőség a közelben alig, közmunkából élsz, vagy feketézel, el kell tartanod a családod. Ha kikapcsolják az áramot, megromlik az ennivalód, ha nem tudsz fűteni télen, megbetegszel, ha a gyerek nem jár iskolába, elveszik családi pótlékot. Eljön-e az a helyzet, amikor uzsoráshoz fordulsz kölcsönért? A játékban az nyer, akinek sikerül túlélnie a hónapot és a gyereke nem kerül állami
gondoskodásba.

játékos szám: max 15 fő
játék időtartam: 3,5 óra

Céges csapatépítő vagy esemény kapcsán vegye fel velünk a kapcsolatot

andrea.dobo@sos.hu