Csapatépítő tréning, ahogy még nem csináltad: éld túl! SOS-Szociopoly

Ki tudnál jönni hogy jönnél ki a családoddal havi 150 ezer forintból?
Csapatépítő 3,5 óra önfeledt nevetéssel, olykor döbbenettel fűszerezve.

A Szociopoly egy interaktív „társas játék”, ahol különböző élethelyzetekben próbálhatjátok ki magatokat színészek közreműködésével. Egy mélyszegénységben élő család bőrébe bújva kell a segélyből kihúznotok egy hónapig. Minden harmadik állami gondoskodásba kerülő gyermek ilyen családi háttérből érkezik. Az ő életüket szeretnénk egy izgalmas, interaktív, nevetéssel, gondolkodással és érzelmekkel teli játék keretében megmutatni.

Mi történik a játék során?
A játék elején mindenki kap instrukciókat, hogy hány gyermeke van, milyen körülmények közt él, megkapja a ma Magyarországon elérhető támogatásokat, családi pótlékot, GYES-t, segélyt, mint a való életben. Falun laksz, munkalehetőség a közelben alig, közmunkából élsz, vagy feketézel, el kell tartanod a családod. Eljön-e az a helyzet, amikor uzsoráshoz fordulsz kölcsönért?

A játékvezető egyben az önkormányzat, a boltos és az uzsorás is, az SOS Gyermekfalvak szociális munkása pedig segít megérteni a döntések családokra gyakorolt hatását. A játékban az nyer, akinek sikerül túlélnie a hónapot. Tudsz-e fordítani a sorsodon ilyen feltételekkel?

játékos szám: minimum 16 maximum 55 fő
játék időtartam: 3,5 óra

Céges csapatépítő vagy esemény kapcsán vegye fel velünk a kapcsolatot

A csapatba hívja meg kollégáit, vagy akár partnereit, ismerőseit, és induljanak együtt a “túlélésért”!

andrea.dobo@sos.hu