Tavaszba lépvén, már a nyár is a küszöbön áll, és az idő is egyre melegebb lesz. Ezzel a kampánnyal szeretnék a rászoruló gyermekeknek segíteni, hogy a nyári időszakot kényelmes és nyárnak megfelelő öltözékkel kezdhessék. Célunk 300.000 (azaz háromszázezer) forint összegyűjtése, amellyel legalább 10 gyermek ruháztatásában tudsz segíteni.
Tizenkilenc éves koromban futottam bele először az SOS Gyermekfalvak önkéteseibe. Amikor elmesélték, hogy miről is szól ez az alapítvány, nagy lendülettel csatlakoztam volna, de sajnos mikor kiderült, hogy huszonegy éves kortól lehet adományozni, nagyon elkeseredtem, mert nekem már akkor rettentő sokat számított a rászoruló gyermekek jóléte is, hiszen én sem egy gazdag családból érkezem, ezért rengeteg atrocitás ért ebből kifolyólag, így ha másként nem is, adománnyal szerettem volna segíteni ezeknek a gyermekeknek. Pozitív hozzáállásommal elkértem az elérhetőségüket, hogy majd mikor elérem a minimum korhatárt regisztrálok, mint rendszeres adományozó. Amint betöltöttem a huszonegyedik életévemet, nem is maradt el és immár két éve rendszeresen adományozom a számukra. Most lehetőségem nyílt egy adományozási kampány elindítására is, amely során szeretnék a rászoruló gyermekeknek 300.000 (azaz háromszázezer) forintot gyűjteni, hogy a nyári időszakot megfelelő öltözékekbe tudják elkezdeni, mert sajnos vagy nem sajnos a gyermekek hamar felnőnek, így a ruháikat is gyorsan kinövik.
Köszönöm, ha segítesz ezeknek az ártatlan gyermekeknek, hogy a lehető legnagyobb kényelemben élhessenek át boldogabbnál boldogabb élményeket!

Adomány állása

0%

0 / 300000 Ft

Adományok