A nyár során három családot is sikerült elindítani az önálló élet felé.

Egy fiatal anya kisbabájával költözött ki, új párjával alkatnak egy családot. Barátja nagyon szereti a kislányt, minden feladatban segít az anyának, a pelenkázástól a fürdetésig nincs, ami kifogna rajta. Albérletbe költöztek, a férfi anyagilag is biztonságot ad nekik, építik a közös jövőt.

Másik kiköltözőnk az a 4 gyermekes anya, aki párkapcsolati erőszak miatt menekült el otthonról a gyerekekkel. Nem hitt benne, hogy egyedül is képes lenne nevelni őket, hiszen sosem lehetett önálló, nem hozhatott egyedül döntéseket, s bár dolgozott, félre tenni nem tudott. Ma már stabil munkahelye van, egy tágas albérletben élnek, és nagyon büszke magára, hogy meg tudta ezt lépni.

Harmadik kiköltözőnk egy egyedülálló anya, aki sokáig abban reménykedett, két kislánya börtönben ülő apja kiszabadul, és rendezik a viszonyaikat. A Kuckóban rengeteg mindent átgondolt és elkezdte felelősen tervezni a jövőjét: ma már stabil munkája van, új párkapcsolata, a gyerekek rendszeresen járnak oviba, és egy albérletet is sikerült bérelniük.