CHECK OUT

A GYEREKEKÉRT

A Check out a gyerekekért az SOS Gyermekfalvak és a Shiraz Hotel**** közös programja.

500 Ft egy gyermek szebb jövőjéért.

A programmal az SOS Gyermekfalvakban nevelkedő 400 gyermeket támogatjuk, az Önök segítségével.

Ezek a gyerekek – gyakran súlyos oknál fogva – nem élhetnek vérszerinti családjukkal, az SOS Gyermekfalvakban találnak új otthonra. A Check Out programmal segítünk a gyerekeknek új esélyt adni, biztonságosabb, boldogabb jövőt építeni.

Hogyan működik?

A szállást foglaló vendégek foglalásai – hozzájárulásuk esetén – 500 Ft adomány összeget tartalmaznak. Az összegyűlt támogatási összeget havonta az SOS Gyermekfalvaknak utaljuk át, ahol azt a gyermekek fejlesztésére fordítják.

A közel keleti, 1001 éjszaka hangulatvilágát megelevenítő szálloda az elmúlt 10 évben több ütemben jelentős fejlesztéseken és bővítéseken esett át, melyeknek köszönhetően immáron 1400 nm-es kültéri és beltéri wellness oázisával 65 szobájával, köztük 11 exkluzív modern tematikára épülő lakosztályával, lenyűgöző belsőépítészeti csodájával és számtalan tematikus, grátisz programjával varázsolja el Önöket.
Minden szoba külön világ, hangulatukat a berber fali minták emelik ki; a nemrégiben átadott Prémium szobáink, illetve Junior és Grand Lakosztályaink, mind egyedi marokkói hangulatvilágot idéznek.

Az 1001 éjszaka szállodája a gyermekeket is elvarázsolja. Időszakos kézműves, vizes gyermek foglalkozásainkon felül Gao játszószobánk az idősebb korosztálynak, Aladin játszószobánk a fiatalabb korosztálynak kedvez.

A rejtélyes arab fürdőkultúra jelenik meg különleges, kibővült spa-világunkban. Lélegzetelállító építészeti alkotásban megvalósult fürdőnkkel a korábbiakhoz képest négyszer akkora vízfelülettel szolgáljuk vendégeink kényelmes pihenését. Hammam részlegünket, Perzsa szauna birodalmunkat, Menta bárunkat, Arab udvarunkat és Marokkói pihenőkertünket azért álmodtuk meg, hogy elámíthassuk és kiszolgálhassuk Önöket minden igényt és ízlést kielégítő wellness oázisunk szolgáltatásaival.

Ismerje meg az SOS Gyermekfalvak munkáját, iratkozzon fel hírlevelünkre!