Samut túl van a műtéten! De mi lesz, ha lekerül a kötés?
Támogasd Samu gyógyulását, mert még hosszú az út, míg Samu lábra áll, és megteszi élete első lépéseit!

Ha inkább banki átutalással szeretnél adományozni :

11600006-00000000-27035696 ERSTE Bank

SWIFT: GIBAHUHB | IBAN: HU31

A megjegyzés rovatba írd be az „SAMU” szót

Samu lába még a magzati korban sérült: egyik lábán az ujjak összenőttek. Emiatt már két család is visszautasította az örökbe fogadást. Nem vállalták a műtét nehézségeit, a sajnálat erősebb volt a segíteni akarásnál. Ilona, az SOS nevelőanya számára egy dolog volt fontos: Samunak lábra kell állnia, meg kell gyógyulnia, hogy minél előbb örökbe adható legyen.

Már hónapok óta várták a telefont, hogy mikor induljanak a műtétre. Az orvos
hívása azonban megijesztett mindenkit: sürgős operációra van szükség, mert
elváltozások jelentek meg a csöppnyi ujjakon.

Mi fog most történni Samuval?

A nevelőanyuka sebtében összekészítette a kórházi csomagot Samunak és magának is, hiszen tudta, nem fog elmozdulni napokig a kisfiú mellől.

Örömmel, de könnyes szemmel jelentjük: Samu operációja sikerült! Nem viseli jól, sokat sírdogál, fájdalmai vannak, fél a kötözésektől.

Ilona kapott egy rossz hírt is a műtét után. A kicsi lábujjának csonkjában folyadékot találtak, aminek nem lenne ott a helye. Szövettani vizsgálatra küldték a mintát, félve attól, hogy az elváltozás rosszindulatú betegségre utal.

Mindannyian izgulva várjuk az eredményt. Ilona vigasztalja Samut, ha sír, szeretgeti, és mindennap elmondja: most már nem lehet semmi baj, kisfiam!

Sem Ilona, sem mi nem gondoltuk, hogy ilyen nehéz lesz. Drukkoljunk együtt Samunak! Bízzunk benne, hogy hamarosan minden rendbe jön!

Támogassa Samu gyógyulását, amit az SOS Gyermekfalvak családjában biztosítunk számára.