Találkoztál velünk valahol?

Utcai toborzók segítik munkánkat, akikkel könnyen találkozhattál a lap alján felsorolt helyszínek egyikén. Kíváncsi vagy mire gyűjtünk, mire fordítjuk azt, amit tőled kaptunk?

Sajnos Magyarországon 23.000 gyermek van, aki veszélyeztetés, bántalmazás miatt nem élhet vér szerinti szüleivel.

Számukra a nevelőszülő az, aki megteremti a szerető és biztonságos otthont, akihez jó hazamenni, aki útmutatást ad a boldoguláshoz.

Alapítványunk, az SOS Gyermekfalvak azért jött létre, hogy otthont és szeretetet nyújtson a vér szerinti családjukat nélkülözni kényszerülő gyermekeknek. Fontosnak tartjuk, hogy hasonló körülmények között nőjenek fel, mint azok a társaik, akik stabil családi háttérrel vághatnak neki az életnek.

Magyarországon – a kecskeméti, szegedi, helvéciai és séi ifjúsági házainkkal együtt, ahol fiataljaink az önálló életet próbálhatják ki – közel 400 gyermekről és fiatalról gondoskodunk.

Kérjük, támogass bennünket rendszeresen és segíts, hogy minél több gyermek gondoskodó családban és biztonságos otthonban nőhessen fel!

Támogató Toborzók segítik munkánkat, akikkel könnyen találkozhatsz valahol belső- vagy külső helyszíneken. Mivel ügyelünk arra, hogy mindig könnyen azonosíthatóak legyenek toborzóink, ezért bármikor leellenőrizheted őket.

Nézd meg névtáblájuk alapján, hogy kik ők és hívj bennünket munkaidőben, ha szükségét érzed:

06 20 505 9194

Vagy írj e-mailt ide:

balazs.gyuricza@sos.hu

Alább szeretnénk bemutatni néhányukat, akik már elköteleződtek mellettünk.

Gyuricza Balázs

Koordinátor

Pristyák András

Pártfogó toborzó

Békési Sándor

Pártfogó toborzó