Az SOS Gyermekfalvak szervezete

Az SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa 400 gyermeknek és fiatalnak tud otthont adni országszerte nevelőszülői családoknál és ifjúsági házakban.

Kiss Gergely
ügyvezető igazgató

„Azért dolgozom itt, mert büszkeséggel tölt el, hogy olyan gyerekek boldogulását segíthetem, akik az átlagosnál jóval kevesebb esélyt kaptak az életben. Fantasztikus érzés, hogy elhivatott, tenni akaró felnőttek állnak mellettem és gyermekmosolyok hálálják meg erőfeszítéseimet.”

Kindla Krisztina
HR igazgató

„Több mint 10 éve dolgozom HR területen és szerencsésnek mondhatom magam, mert nagyon szeretem a szakmámat. Az SOS-nél ráadásul minden nap a gyerekekért dolgozhatok.”

Pechan Szabolcs
projektigazgató | Orosháza

„Felemelő azért dolgozni, hogy ezek a gyerekek visszakapják a gyerekkorukat és meglegyen az esélyük egy kiegyensúlyozott, boldog felnőtt élet megteremtésére.”

 

Romet-Balla Ágnes
adománygyűjtési és kommunikációs igazgató

„2011-ben találkozott össze életemben először a munka a gyerekek ügyeivel és azóta érzem azt, hogy megtaláltam a helyemet. Hiszem, hogy minden gyerek megérdemli a boldog gyerekkort és tudom, hogy sokuknak olyan felnőttek segítségére van szükségük, mint amilyenek az SOS-nél dolgozó kollegák is. Velük és az adományozókkal tehetünk értünk. Minket – engem – ez motivál.”

Szilvási Léna
minőségirányítási igazgató

„1983 óta dolgozom családokkal. Érdeklődésem középpontjában mindig azok a családok álltak, akik nehéz körülmények között nevelték gyerekeiket. Tőlük tanultam a legtöbbet. Ezt a tudásomat szeretném hasznosítani az alapítvány szolgáltatásainak fejlesztésénél is.”

Vámosi Krisztina
pénzügyi és működtetési igazgató

„Örülök, hogy munkámmal hozzájárulhatok az alapítvány céljaihoz, a gyermekek jövőjének pozitív alakulásához. Mindannyiunkat ezek a célok motiválnak és nagyszerű csapattá kovácsolnak bennünket.”

Koordinációs Iroda Budapest

A budapesti székhelyű Koordinációs iroda közvetítő szerepet tölt be a nemzetközi szervezet (SOS Kinderdorf International) és a helyi programok között. A Koordinációs Iroda feladata biztosítani azt, hogy a hazai programok a hazai szabályozással összhangban és a nemzetközi szervezet által kidolgozott minőségi szempontoknak megfelelően működjenek és fejlődjenek.Továbbá, hogy adománygyűjtéssel, az emberi erőforrás magas szintű menedzselésével és egységes pénzügyi rendszerrel segítse a szervezet céljainak megvalósítását.

Az SOS-Gyermekfalu Magyarország Alapítványának Kuratóriuma

Balás Gábor
HÉTFA Kutatóintézet és Elemző Központ igazgatója
ügyvezető igazgató

Andrea Duca
HD Group kommunikáció ügynökség
Ügyvezető partner

Ágnes Simonyi
Szociológus, címzetes egyetemi tanár, ELTE Társadalomtudományi Kar

Szászkő László
hat Márka Művek
vezető kreatívigazgató

Vidus Gabriella
Vezérigazgató, RTL Magyarország

Ungár Anna
Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési (BIF) Nyrt. igazgatótanácsi elnöke

Az SOS-Gyermekfalu Magyarország Felügyelő Bizottsága:

Dezső Róbert
Szecskay Ügyvédi Iroda
ügyvéd és adótanácsadó

Szege György
Eximbank Zrt.
vezető kockázatelemző

KAPCSOLAT

T +36 1 301 3160
F +36 1 325 9409
adomanyinfo@sos.hu

Személyesen: Budapest, Soroksári út 3/a, 6. lépcsőház, 4 emelet.
Postacím: 1463 Budapest, Postafiók 838.