Az SOS Gyermekfalvak szervezete

Az SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa által fenntartott hálózatokban és ifjúság házakban ma közel 400 gyermek és fiatal él. Családmegerősítő programokat működtetünk mintegy 100 gyermek családjai számára Battonyán, Orosházán és Kecskeméten.

Gosztonyi Gábor
ügyvezető igazgató

„Több, mint harminc év üzleti életben szerzett tapasztalatomat számomra öröm minden nap a gyerekek érdekében kamatoztatni.”

Gagyi Róbert
területi igazgató | Kőszeg

“Közel húsz éve a gyermekvédelemben dolgozva naponta tapasztalom, hogy mennyit lehet tanulni a gondjainkra bízott gyerekektől az élet értelméről. A legnagyobb ajándék, amit nekik adhatunk a felelősségtudat és a szabadságvágy. Munkatársaimmal azon dolgozunk, hogy az SOS-ben nevelkedő gyerekek életrevaló felnőttekké váljanak.”

Kindla Krisztina
HR igazgató

“Több mint 10 éve dolgozom HR területen és szerencsésnek mondhatom magam, mert nagyon szeretem a szakmámat. Az SOS-nél ráadásul minden nap a gyerekekért dolgozhatok.”

Kiss Gergely
területi igazgató | Kecskemét

“Azért dolgozom itt, mert büszkeséggel tölt el, hogy olyan gyerekek boldogulását segíthetem, akik az átlagosnál jóval kevesebb esélyt kaptak az életben. Fantasztikus érzés, hogy elhivatott, tenni akaró felnőttek állnak mellettem és gyermekmosolyok hálálják meg erőfeszítéseimet.”

Pechan Szabolcs
területi igazgató | Orosháza

“Felemelő azért dolgozni, hogy ezek a gyerekek visszakapják a gyerekkorukat és meglegyen az esélyük egy kiegyensúlyozott, boldog felnőtt élet megteremtésére.”

 

Romet-Balla Ágnes
adománygyűjtési és kommunikációs igazgató

„2011-ben találkozott össze életemben először a munka a gyerekek ügyeivel és azóta érzem azt, hogy megtaláltam a helyemet. Hiszem, hogy minden gyerek megérdemli a boldog gyerekkort és tudom, hogy sokuknak olyan felnőttek segítségére van szükségük, mint amilyenek az SOS-nél dolgozó kollegák is. Velük és az adományozókkal tehetünk értünk. Minket – engem – ez motivál.”

Szilvási Léna
gyermekvédelmi programigazgató

“1983 óta dolgozom családokkal. Érdeklődésem középpontjában mindig azok a családok álltak, akik nehéz körülmények között nevelték gyerekeiket. Tőlük tanultam a legtöbbet. Ezt a tudásomat szeretném hasznosítani az alapítvány szolgáltatásainak fejlesztésénél is.”

Vámosi Krisztina
pénzügyi és működtetési igazgató

“Azért dolgozom itt, mert büszkeséggel tölt el, hogy olyan gyerekek boldogulását segíthetem, akik az átlagosnál jóval kevesebb esélyt kaptak az életben. Fantasztikus érzés, hogy elhivatott, tenni akaró felnőttek állnak mellettem és gyermekmosolyok hálálják meg erőfeszítéseimet.”

Koordinációs Iroda Budapest

A budapesti székhelyű Koordinációs iroda közvetítő szerepet tölt be a nemzetközi szervezet (SOS Kinderdorf International) és a helyi programok között. A Koordinációs Iroda feladata biztosítani azt, hogy a hazai programok a hazai szabályozással összhangban és a nemzetközi szervezet által kidolgozott minőségi szempontoknak megfelelően működjenek és fejlődjenek.Továbbá, hogy adománygyűjtéssel, az emberi erőforrás magas szintű menedzselésével és egységes pénzügyi rendszerrel segítse a szervezet céljainak megvalósítását.

Az SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványának Kuratóriuma

Gion Gábor
Deloitte Üzletviteli és
Vezetési Tanácsadó Zrt.
elnök-vezérigazgató

Balás Gábor
HÉTFA Kutatóintézet és Elemző Központ
tulajdonos-ügyvezető

Batta András
Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
egyetemi tanár

Bányai Emőke
Károli Gáspár Református Egyetem
főiskolai tanár, intézetvezető

Hoffmann Márta
TNS Hoffmann CEO

Igaz Zoltán
ING Commercial Banking
vállalati kommunikáció, igazgató

Zdenko Sedlar
SOS Children’s Villages International
képviselő, EUCB régió

Szászkő László
hat Márka Művek
vezető kreatívigazgató

Caroline Taylor
SOS Children’s Villages International képviselő, EUCB régió

Az SOS-Gyermekfalu Magyarországi Felügyelő Bizottsága:

Dezső Róbert
Szecskay Ügyvédi Iroda
ügyvéd és adótanácsadó

Juvancz Beáta
Morgan Stanley Magyarország Elemző Kft.
ügyvezető igazgató

Szege György
Eximbank Zrt.
vezető kockázatelemző

KAPCSOLAT

T +36 1 301 3160
F +36 1 325 9409
adomanyinfo@sos.hu

 Budapest, Angyal utca 1-3., 1094.