Az SOS Gyermekfalvak szervezete

Az SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa által fenntartott hálózatokban és ifjúság házakban ma közel 400 gyermek és fiatal él. Családmegerősítő programokat működtetünk mintegy 100 gyermek családjai számára Battonyán, Orosházán és Kecskeméten.

Kiss Gergely
ügyvezető igazgató

“Azért dolgozom itt, mert büszkeséggel tölt el, hogy olyan gyerekek boldogulását segíthetem, akik az átlagosnál jóval kevesebb esélyt kaptak az életben. Fantasztikus érzés, hogy elhivatott, tenni akaró felnőttek állnak mellettem és gyermekmosolyok hálálják meg erőfeszítéseimet.”

Kindla Krisztina
HR igazgató

“Több mint 10 éve dolgozom HR területen és szerencsésnek mondhatom magam, mert nagyon szeretem a szakmámat. Az SOS-nél ráadásul minden nap a gyerekekért dolgozhatok.”

Pechan Szabolcs
projektigazgató | Orosháza

“Felemelő azért dolgozni, hogy ezek a gyerekek visszakapják a gyerekkorukat és meglegyen az esélyük egy kiegyensúlyozott, boldog felnőtt élet megteremtésére.”

 

Romet-Balla Ágnes
adománygyűjtési és kommunikációs igazgató

„2011-ben találkozott össze életemben először a munka a gyerekek ügyeivel és azóta érzem azt, hogy megtaláltam a helyemet. Hiszem, hogy minden gyerek megérdemli a boldog gyerekkort és tudom, hogy sokuknak olyan felnőttek segítségére van szükségük, mint amilyenek az SOS-nél dolgozó kollegák is. Velük és az adományozókkal tehetünk értünk. Minket – engem – ez motivál.”

Szakadát Sára
nevelőszülői hálózat igazgató

Szeretek felnőttekkel és gyerekekkel dolgozni, érdekel a véleményük, kíváncsi vagyok a gondolataikra, az érzéseikre. Számomra az SOS-es munka a családjaink támogatásáról szól. Úgy szeretném támogatni a nálunk dolgozó felnőtteket, hogy ők jól tudjanak gondoskodni a rájuk bízott gyerekekről, fiatalokról. Fontos, hogy a nálunk nevelkedő gyerekek dolgozzanak a történetükön, rátaláljanak a belső erőforrásaikra és legyenek álmaik – amik beteljesülnek.

Szilvási Léna
minőségirányítási igazgató

“1983 óta dolgozom családokkal. Érdeklődésem középpontjában mindig azok a családok álltak, akik nehéz körülmények között nevelték gyerekeiket. Tőlük tanultam a legtöbbet. Ezt a tudásomat szeretném hasznosítani az alapítvány szolgáltatásainak fejlesztésénél is.”

Vámosi Krisztina
pénzügyi és működtetési igazgató

„Örülök, hogy munkámmal hozzájárulhatok az alapítvány céljaihoz, a gyermekek jövőjének pozitív alakulásához. Mindannyiunkat ezek a célok motiválnak és nagyszerű csapattá kovácsolnak bennünket.”

Koordinációs Iroda Budapest

A budapesti székhelyű Koordinációs iroda közvetítő szerepet tölt be a nemzetközi szervezet (SOS Kinderdorf International) és a helyi programok között. A Koordinációs Iroda feladata biztosítani azt, hogy a hazai programok a hazai szabályozással összhangban és a nemzetközi szervezet által kidolgozott minőségi szempontoknak megfelelően működjenek és fejlődjenek.Továbbá, hogy adománygyűjtéssel, az emberi erőforrás magas szintű menedzselésével és egységes pénzügyi rendszerrel segítse a szervezet céljainak megvalósítását.

Az SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványának Kuratóriuma

Juvancz Beáta, kuratóriumi elnök
Morgan Stanley Magyarország Elemző Kft.
ügyvezető igazgató

Balás Gábor
HÉTFA Kutatóintézet és Elemző Központ
tulajdonos-ügyvezető

Batta András
Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
egyetemi tanár

Bányai Emőke
Károli Gáspár Református Egyetem
főiskolai tanár, intézetvezető

Hoffmann Márta
TNS Hoffmann CEO

Igaz Zoltán
ING Commercial Banking
vállalati kommunikáció, igazgató

Zdenko Sedlar
SOS Children’s Villages International
képviselő, EUCB régió

Szászkő László
hat Márka Művek
vezető kreatívigazgató

Caroline Taylor
SOS Children’s Villages International képviselő, EUCB régió

Az SOS-Gyermekfalu Magyarországi Felügyelő Bizottsága:

Dezső Róbert
Szecskay Ügyvédi Iroda
ügyvéd és adótanácsadó

Szege György
Eximbank Zrt.
vezető kockázatelemző

KAPCSOLAT

T +36 1 301 3160
F +36 1 325 9409
adomanyinfo@sos.hu

Személyesen: Budapest, Soroksári út 3/a, 6. lépcsőház, 4 emelet. 
Postacím: 1095. Budapest, Soroksári út 5., 6. lépcsőház