Panaszkezelési tájékoztató

Az információnyújtás rendje, módozatai
Hivatalos iratainkba való betekintés lehetősége mindenki számára adott. Iratainkba való betekintésre budapesti irodánkban, munkaidőben, előzetes bejelentkezés alapján van lehetőség.

Kapcsolatfelvétel postai úton:
1095 Budapest Boráros tér, 4. lépcsőház 4. emelet 1/7.
1463 Budapest, Postafiók 838.

Kapcsolatfelvétel telefonon:
+36 1 301 3160

Kapcsolatfelvétel e-mail-ben:
adomanyinfo@sos.hu | támogatásokkal kapcsolatban

Az iroda nyitvatartási rendje:
H-P: 09:00 – 16:00

Panasztevő jogai
  • Joga van arra, hogy panaszt tegyen a fenti csatornákon (írásban a fenti email és levelezési címen, illetve telefonon),
  • Joga van arra, hogy névtelen – anonim maradjon a folyamat során,
  • Joga van ahhoz, hogy a lenti folyamat alapján meghatározott időn belül panasza kivizsgálásra kerüljön és panaszára választ kapjon
A panaszkezelés menete

A postai úton érkezett panaszokat beérkezésükkor iktatjuk, az e-mailek beérkezési dátuma az e-mail fejlécében rögzített. A panaszok elbírálásának folyamata a következő: a panasz a beérkezést követően a koordinációs iroda érintett munkacsoportjának vezetőjéhez kerül, aki szükség esetén a panasz kezelésébe bevonja a ügyvezető igazgatót.

A panasz kivizsgálása legkésőbb a beérkezést követő munkanapon megkezdődik.

A kivizsgálás eredményéről, a panasz kezelésének módjáról a panaszt benyújtó a kivizsgálás befejeztével (maximum 5 munkanap, eltérő esetben a panaszt benyújtó értesítést kap az eljárás időtartamának meghosszabításáról, illetve annak okáról) a panasztételi csatornán (postai úton vagy e-mailben) tájékoztatást kap a kivizsgálás eredményéről.