Az SOS Gyermekfalvak célja, hogy érzelmi és fizikai biztonságban nőjenek fel azon gyermekek, akik szülei saját vagy önhibájukon kívül olyan helyzetbe kerültek, hogy ezt nem tudják biztosítani számukra. Mindannyian tudunk példát mondani saját környezetünkből olyan családokra, ahol a szülői háttér nem képes támogatni a gyermekeket megfelelően.

Személy szerint több példát láttam, hogyan hat ez iskolai teljesítményre és később az álláslehetőségekre és általánosságban a megélhetésre. Szüleim válásakor kamaszként számomra is egyértelművé vált milyen kihívás érzelmileg és anyagilag is Édesanyám számára, hogy megfelelő esélyeket biztosítson nekünk a bátyámmal. Én mindig is nagyon szerencsésnek éreztem magam, hogy Édesanyám képes volt minden nehézség és akadály ellenére biztosítani számunkra azokat a lehetőségeket, amelyek végül oda juttatak, ahol most vagyok. Amikor végül egy gyermek mindkét szülőjét elveszti, akkor az SOS gyermekfalvak segít, hogy biztosítson egy második esélyt.

Célom, hogy minél több gyermeket segítsünk hozzá a második esélyhez és kapja meg azokat a lehetőségeket, amiket a legtöbb gyermek megkap és minden gyermek megérdemel.

Adomány állása

0%

0 / 100000 Ft

Adományok