Évek óta havi rendszerességgel támogatom az SOS Gyermekfalvakat, amely a nevelőszülői hálózat révén ma már több mint 400 gyermek számára tud biztonságos és szerető otthont adni. Miért van szükségük a támogatásra? Mert kiemelten közhasznú feladatot látnak el. A nevelőszülők és az SOS szakemberei, fejlesztőpedagógusok, pszichológusok közösen dolgoznak azon, hogy a gyerekek behozzák hátrányaikat és a továbbiakban kiegyensúlyozott gyermekkoruk legyen. A nevelőszülők a rábízott gyermekekkel sajátjukként törődnek, gondoskodnak testi-lelki szükségleteikről, megadják nekik ugyanazt, mint amit egy vér szerinti családban élő gyerekek is megkaphatnak.
Az SOS Gyermekfalvak folyamatosan törekszik a gyerek egyedi igényeinek kielégítésére. Legyen szó lovaglással kapcsolatos különórákról, vagy a 18 évüket betöltött, de még életkezdés előtt álló fiatalok lakhatási támogatásáról, a szervezetre ilyen esetekben is lehet számítani! Segítsük őket, hogy ne kelljen soha nemet mondaniuk egy-egy felkérésre.
Én azt szeretném csak kérni, hogy egy kávé árával támogasd az SOS Gyermekfalvakat, tegyük szebbé a nehéz sorsú gyermekek Gyermeknapját május 26-án! Miért kérem ezt? A közéletben gyakran beszélünk a gyermekvédelemről, a gyerekek sorsáról, de tényleg teszünk is-e ezért valamit személyesen? Tudom, mindenkinek rengeteg fizetnivalója van: számlák, hitelek, egyebek, de aki nehéz helyzetben tud adni, az kétszer ad!
Meleg szívvel ajánlom az SOS Gyermekfalvakat, mert transzparens és emberközpontú szervezet, amely az adományozóira partnerként tekint. Látom és tapasztalatom, hogy munkatársaik szívüket-lelküket beleteszik ebbe. Köszönöm, ha te is támogatod őket ezen az adománygyűjtésen keresztül! Végül csak egy mondást hagynék itt búcsúzóul, amit lehet, hogy hallottál már valahol. „Gyermekek jelenlétében meggyógyul a lélek..” (F.M.Dosztojevszkij)

Adomány állása

0%

0 / 100000 Ft

Adományok