Kedves barátom, ismerősöm!

Egy olyan oldalamat szeretném megmutatni neked, amit lehet még nem ismersz. Az SOS Gyermekfalvak Nagykövetének kértek fel, ami önmagában is megtisztelő feladat, de te még értékesebbé teheted.

Felkértek, hogy segítsek a gyermekek életét, körülményeiket még élhetőbbé tenni. Itt jössz Te a képbe, ha úgy gondolod, hogy ebben a hónapban, vagy akár rendszeresen is lenne egy olyan jelképes összeg, amit felajánlva a kasszád nem ürül ki, nekik mégis óriási segítség, akkor ne habozz és szállj be a kampányunkba.

Ez egy olyan alkalmi gyűjtés, amiben azt tűztem ki célul, hogy a barátaim és ismerőseim között ezt a levelet szétküldve 500.000 Ft fogunk összegyűjteni. Soknak tűnhet, de hiszem, hogy vannak olyan emberek és vagyunk elegen, akik ezt szívesen össze fogják adni. Csak kérdezem tőled, ma a családod ennyi pénzből meddig élne el? Milyen szükségtelen dologra költesz el 5 – 10.000 Ft ot? Na ugye. 🙂

Amennyiben úgy gondolod, hogy támogatók sorába beállsz, akkor kérlek ne habozz, most egy egyszeri később akár rendszeres támogatóvá válhatsz, így is kivéve részed a társadalmunk felvirágoztatásában.

Hálásan köszönöm a magam, a rászorulók és az őket ellátó embertársunk nevében.

Üdvözlettel:
Molnár Balázs

Adomány állása

0%

0 / 500000 Ft

Adományok