Szavazz!

Mit gondoltok? Ki tette tavaly a legtöbbet az SOS-en belül a közösségért?
A munkatársak általi jelöléseket itt láthatjátok. Szavazz azokra, akik szerinted legjobban megérdemlik. Minden kategóriában a legtöbbet megszavazott, a nevelőszülői hálózatban a 3 legtöbb szavazatot kapott lesz díjazott.
Szavazni 2023. 06. 05.-ig lehet! Egy mindenkiért, mindenki vajon kiért?

A szavazatod természetesen anonim.

ONSZH

Nagyné Grámán Ági

Nagyné Grámán Ági

Nevelőszülő

“Nagy szeretettel fogadja és neveli a pici gyermekeket. Mindig több pici  gyermeket nevel egyszerre.” “Ági mentor nevelőszülőnk és sok kezdő nevelőszülőnket segítette, támogatta már korábban is. Nagyon aktív, minden rendezvényen részt vesz, és a kapcsolattartásokon nagyon együttműködő, támogató a vérszerinti szülőkkel is. Igazi közösségi ember. “

Meggyes Ági

Meggyes Ági

Nevelőszülő

“Ági régóta nevelőszülőnk, szinte minden programon szívesen részt vesz, nagyon kedves és a nevelőszülőkkel is jó a kapcsolata. Akár csapatépítő program, akár szakmai fejlődését elősegítő tudásorientált rendezvény. Szereti a társaságot és nagyon szívesen közreműködik, illetve hozza a lányokat is. Saját lányát is mindig hozza, hiszen a két lány egykorú és teljesen össze vannak nőve. Rendkívül lojális a szervezettel.”

Wórum Judit

Wórum Judit

Nevelőszülő

“A közös rendezvényeken rendszeresen aktívan részt vesz, észrevételeivel, gondolataival hozzájárul a közösség építéséhez, szakmai színvonalának növeléséhez. Személyisége csendes, visszafogott, ha beszél, valóban mond is valamit.” “Szaktudásával, személyiségével a nála élő gyermekek fejlődnek. Ott szeretnének maradni, nem elmenni tőle. “

Varga Károlyné Marika

Varga Károlyné Marika

Nevelőszülő

“Fantasztikusan bánik a gyermekekkel, csodás ember.” “Csodás lélek, több, mint 35 gyereket nevelt, ügyes, kedves és erre nincsenek is szavak, amit megtett a sok gyermekért.”

Benkő Emese

Benkő Emese

Szakmai vezető helyettes

“Emesét nagyra tartom lelkesedése, szakmai tudása, állandó készenállása és segíteni vágyása miatt. Szakmai tudása pedig bámulatos, sokat lehet tőle tanulni.” “Karácsony előtt minden nevelőszülőhöz maga vitte ki az adományként kapott ajándékokat.”

Fehér Edina

Fehér Edina

Gyermekvédelmi ügyintéző

“A patronálói fotózást nagyon jól összefogja, készségesen segít, tájékoztat, ha kérdésem van.Türelmes és bármikor lehet hozzá fordulni.” “Segítőkész, mosolygós, pozitív személyiség, a kecskeméti csapat mindentudója 😊”

Vass Ildikó

Vass Ildikó

Nevelőszülői hálózat igazgató

“Nagyon sokat tesz az egész szervezetért. Bármikor lehet bárkinek hozzá fordulni.Megértő és segítőkész.” “Segítőkész, mindig a jó tanácsaival ellátó, melegszívű, mosolygós, hatalmas szakmai tudása van  😊” “Mindig segítőkész, mindenre precízen és gyorsan reagál, végtelenül rugalmas és a legjobb vezetőm ever 😊” “Ildi nagyon lelkiismeretesen támogatja a Vas megyei kivonulás folyamatát. Emberségével, rugalmasságával mind szakmailag, mind lelkileg megkönnyíti az SOS-től való elválásunkat. Minden szakmai segítséget felajánl és megad, hogy minél gördülékenyebben történjen meg a nevelőszülők átadása a másik szolgáltatónak. Emellett rendkívül hatékonyan összetartja és irányítja az egész nevelőszülői hálózatot, kiáll a gyermekek és a nevelőszülők és a kollégák érdekei mellett.”

Perecz Petra

Perecz Petra

Pszichológus

“Mindenki bizalommal fordul felé, őszinte és megbízható, mindig lehet rá számítani. Empatikus, türelmes, szívvel-lélekkel végzi a munkáját. Sok segítséget kapnak tőle mind a nevelőszülői hálózat, mind pedig az utógondozás kollégái, gyermekei, fiataljai. Napi munkája mellett folyamatosan fókuszban tartja a nevelőszülői hálózat átadásával járó lelki nehézségek támogatását.” “Hamar tudott kapcsolódni a fiatalokhoz és hozzánk. Értő figyelmének köszönhetően több utógondozott fiatal kereste fel, és indulhatott el az önismeret, és gyógyulás útján. Sajnálatos, hogy ez a folyamat megszakad, Petra személyisége inspiráló és megnyugtató.”

Jelöltek a Családmegerősítő – és ifjúsági program; Menekültügyi programból:

Lovig Timea

Lovig Timea

Menekültügyi programigazgató

“Lelkiismeretesen, odaadóan végzi a munkáját. Figyelmet fordít arra is, hogy a területét megismertesse a kollégákkal azért, hogy örömmel ossza meg az eredményeket (jótetteket).” “A menekült program aktív jelenléte az SOS életében, rendszeres teadélutánok.” “Magas színvonalon fantasztikus munkát végeznek.”

Pál-Nagyné Vörösmarty Rita

Pál-Nagyné Vörösmarty Rita

Kiemelt nevelő

“A 3 év alatt, mióta itt dolgozom, folyamatosan a legkiválóbb példát mutatta nekem emberségből, következetességből.” “Kollégáival empatikus, igazi kiváló vezetői attitűdökkel rendelkező személyiség, aki már több éve, mindenki számára példaértékű munkát végez.” “A folyamatos pozitív kisugárzás, ami belőle árad gyakran ad erőt ahhoz mind a munkavállalóknak, mind a lakóknak, hogy az élet adta nehézségeken felül tudjanak emelkedni. ” “Csapatát   összetartja és jól képviseli . “

Uhjárné Erdei Tímea

Uhjárné Erdei Tímea

Ifjúsági- és családmegerősítő program igazgató helyettes

“Timi 3 embernyi munkát képes fantasztikusan végezni. Hihetetlen mennyit bír és tud elvégezni és annyira kedves és empatikus.” “Minden feladatban benne van. Tesz azért, hogy munkatársai fejlődjenek és élvezzék a munkájukat, ne égjenek ki. ” “Sok magas színvonalon megvalósult közösségi programot köszönhetünk neki: Playback előadások, adriai vitorlázás fiatalokkal.” “Timi nagy varázslója a csapat- és közösségépítésnek. Megálmodta és sikeresen elindította a playback társulatot. ” “Timi ötletei, megvalósított projektjei lehetővé tették, hogy új és szorosabb szálakon kapcsolódjunk egymáshoz.”

Jelöltek a Támogató szervezeti egységekből

Csillagné Szabó Anita

Csillagné Szabó Anita

Asszisztens

“Nincs az a kérés, amit ne oldana meg mosolygósan, jókedvvel.” “Mert együtt dobban a szíve az SOS-sel. Eddig bármiben kértem a segítségét, egyszer sem éreztem azt, hogy terhet jelentene, egyből a megoldást kereste.” “Mindig lehet rá számítani.” “Évek óta töretlen a kedvessége, türelme minden munkatárshoz.”

Csonka Edit

Csonka Edit

Könyvelő

“Segítőkész, mindig lehet rá számítani.” “Láthatatlan a háttérmunkája a kollégák előtt, mégis mindenben azonnal segít, ha hozzá fordulunk.” “Háttérben dolgozó munkatárs, aki az évek alatt nagyon sokat tett le az asztalra. Iszonyú precízen dolgozik. Mindenben segítségünkre van, nem tudok tőle olyat kérni – az ésszerűség határain belül – amiben ne segítene. Még a szigorát is szeretem: annak mindig komoly oka van, ha valamire nemet mond.”

Tóth Tiborné Zsóka

Tóth Tiborné Zsóka

Pénzügyi vezető

“A pénzügyi területen elvégzett munkája mellet fontos számára a fiatalok jó léte.” “Mert bármiben kérem a segítségét mindig megteszi a Tőle telhetőt.” “Közvetve ugyan, de nagyon sokat tett az alapítvány zavartalan és törvényes működéséért, a gyerekekért és családokért.Nagyon készséges és fáradhatatlanul segít ahol és amiben tud. Azt szeretném előmozdítani, hogy a háttérben levők is előtérbe kerüljenek időnként😊 “