Szavazz!

Mit gondoltok? Ki tette tavaly a legtöbbet az SOS-en belül a közösségért?
A munkatársak általi jelöléseket itt láthatjátok. Szavazz azokra, akik szerinted legjobban megérdemlik. Minden kategoriában a legtöbbet megszavazott, a nevelőszülői hálózatban a 3 legtöbb szavazatot kapott lesz díjazott.
Szavazni 2022. május 25.-ig lehet! Egy mindenkiért, mindenki vajon kiért?

A szavazatod természetesen anonim.

Jelöltek a családmegerősítő/ifjúsági programból:

Dinnyés Ágota

Dinnyés Ágota

gyermekvédelmi ügyintéző

“Minden, amit nem szeretünk csinálni nála landol. Készséges, kedves, feladatain túl vállalja magát. Memória bankunk. 😊” “Nagyon segítőkész , mindent megoldó kolleginám. Szuperjól átlát mindent, és tud is mindent! 🙂 ” “Ágota segítőkész, mindenben lehet rá számítani. Aktívan részt vesz a feladatokban és a programokban egyaránt. “

Uhljárné Erdei Timea

Uhljárné Erdei Timea

igazgató helyettes YC & FS

“Mert elindította a Playback színházat, amiben fiatalokkal és kollégákkal veszünk részt, nagyon jó közösségi élmény és egészen más szinten tudunk kapcsolódni, mint a hétköznapokban. ” “Kiváló szakember, jószívvel és becsülettel áll hozzá minden feladathoz, kollégához, gyerekhez. Alázatos, példamutató jelenléte hitet ad a munkában, a hétköznapokban.” “Timi nagy varázslója a csapat- és közösségépítésnek.”

Papp Zsuzsanna

Papp Zsuzsanna

nevelő

“Hihetetlen energiákat mozgósítva erőn felül dolgozik a fiatalokért, minden helyzetben az ő érdekeiket képviseli, fáradhatatlan harcos, aki rugalmasságáról is tanúbizonyságot tesz és képes a nehézségeken méltósággal tovább lendülni. Fejlődésre kész, nagy szívű és állhatatos, az SOS egyik talpköve.” “Igazi lelkesedésből és szerelemből dolgozik, átadva ebből az érzésből mindenkinek, akivel találkozik – legyen szakmán kívüli vagy belüli. Hisz az ifjúságvédelemben, a közösségben és egy szebb jövőben. És ezt mutatja is. “

Jelöltek a nevelőszülői hálózatból:

Babai-Mező Gábor

Babai-Mező Gábor

nevelőszülői tanácsadó

“A nevelőszülői hálózat tanácsadójaként sok közös teamben vesz részt, higgadtsága, szakmaisága nagyban hozzájárul az átgondozások sikeréhez.” “Mindenkivel könnyen megtalálja a közös hangot, a nevelőszülők és a gyermekek is bizalommal fordulnak felé. Hiteles, őszinte és megbízható, mindig lehet rá számítani. Empatikus, türelmes, szívvel-lélekkel végzi a munkáját. “

Forczek Anita

Forczek Anita

szakmai vezető helyettes

“Általános derűjével, időnként formabontó meglátásaival, öteleivel gondoskodik arról, hogy ne csak a megszokott sémákban gondolkodjunk. ” “Anita szakmai tapasztalata, nagy munkabírása példamutató. Mindenkivel közvetlen, őszinte és segítőkész. Lojális a szervezet felé. Több team munkájában is aktívan részt vesz, szakmai anyagokon dolgozik, előadásokat, tréningeket tart. Fontos számára mind a nevelt gyermekek, mind pedig a nevelőszülők jólléte és ennek szellemében végzi munkáját.”

Varga Károlyné Marika

Varga Károlyné Marika

nevelőszülő

Hihetetlen nagy odaadással, szeretettel neveli a gyermekeket.  Fantasztikus nevelőszülőnk ! 🙂 “Marika mind a facebookon, mind a közösségben sok mindennel támogatja a többi nevelőszülőt, folyamatosan képezi magát.” “Aktív és támogató nevelőszülő, aki rengeteget tett és tesz a gyermekekért és folyamatosan támogatja kollegáit és a vérszerinti családokat is.” “Mindig szívesen látja a toborzókat, mindig őt zaklatjuk.”

Török Piroska

Török Piroska

nevelőszülő

“Csodálatos és különleges nevelőszülőnek tartom, ő a kiköltözéssel nagyon nagy utat tett meg. Most az SOS-től távol valósítja meg a gyerekek mesevilágát. Engem ez mindig lenyűgöz. Felnézek rá, hogy új életet tudott kezdeni, belevágott, és lépésről-lépésre valósítja meg az álmát.” “A COVID idején és azóta is az SOS Növendékek és SOS anyák csoportban fejti ki közösségi munkáját, sok érdekes, hasznos, ismeretterjesztő anyagot megosztva társaival.” “Bár Piroska és családja nagyon messzire költöztek, mégis jelen vannak a közösség életében. Facebook posztjai, tippjei segítségére vannak a többi nevelőszülőnek, és jó nézni képeit a programokról, amiket együtt csinál a gyerkőcökkel. 😊”

Rembeczky Ivett

Rembeczky Ivett

nevelőszülő

“Rendkívül elfogadó, kedves, segítőkész. Segíti a vérszerinti szülőket, akár adománnyal is (pl. mikor költözött felkínált nekik bútort). A kapcsolattartáskor mindig gondol a testvérekre is, ha hoz valamit a kislánynak, a többi gyereknek is hoz. Mindig fordulhatnak hozzá a nevelőszülő társak is, az újakat támogatja. A legtöbb programon részt vesz, pedig teljes állásban dolgozik a Mercedesnél és nagyon sokat „lobbizott” a Mercinél, hogy Kecskemét megkapja az autót.”

Molnár Ildikó

Molnár Ildikó

nevelőszülő

Nyugdíjasként is tovább folytatta a nevelőszülőséget, mert lehetőség szerint szeretné minden gyermek sorsát rendezni – szóval a lelkiismeretességéhez nem fér kétség. Mindig részt vesz a közös programokon. Ildi közel 20 éve nevelőszülő, már nyugdíjasként végzi a tevékenységét. Mindig megbízható kolléga volt, hosszú ideig anya-képviselőként segítette a kőszegi terület ill. más szakmai teamek munkáját. A nevelőszülői képzésben is több alkalommal részt vett oktatóként, mindig szívesen mentorálta az új nevelőszülőket. Szorgalmazta a továbbképzéseket és a szupervíziót. A nála nevelkedő gyerekeket meleg, családias környezetben, odaadóan neveli, a többi gyermek felé is mindig gondoskodóan és szeretettel fordul.

Meggyes Ági

Meggyes Ági

nevelőszülő

Ági régóta nevelőszülőnk, szinte minden programon szívesen részt vesz, nagyon kedves és a nevelőszülőkkel is jó a kapcsolata. Akár csapatépítő program, akár szakmai fejlődését elősegítő tudásorientált rendezvény. Szereti a társaságot és nagyon szívesen közreműködik, illetve hozza a lányokat is. Saját lányát is mindig hozza, hiszen a két lány egykorú és teljesen össze vannak nőve. Rendkívül lojális a szervezettel.

Korcsogné Baranyi Márta

Korcsogné Baranyi Márta

nevelőszülő

Mindig tragikus sorsú, főként roma gyerekek pártfogója és anyukája. Anyának szólítják a    legtöbben, mert sajátjaként nevelte mindnyájukat. Problémás kamaszokkal végzett eredményes munkáját emelném ki. Bármennyire is próbára tették a környezetük tűrőképességét Márta mindig kitartott a gyerekek mellett, türelemmel és következetességgel nevelve őket.

Boros Oláh Lászlóné – Panni

Boros Oláh Lászlóné – Panni

nevelőszülő

Hamarosan nyugdíjba megy, készül elbúcsúzni a szervezettől. Hivatása volt a munkája, sok SOS fiatal életében valódi anyuka és aktív nagymama. A legnehezebb helyzetekben is helyt tudott állni. Panni sokéves kitartó munkáját szeretném kiemelni. Stabil, megbízható hátteret tud biztosítani a nála nevelkedő gyerekeknek. Tapasztalataival, józan meglátásaival az újonnan munkába álló nevelőszülőket is eredményesen támogatja.

Jelöltek a szervezet más egységeiből

Bán Hajnalka

Bán Hajnalka

adománygyűjtési vezető

“Szuper munkatárs, mindent mindig megcsinál 110%-osra.” “Nála senkitől nem kapok több segítséget.” “Annyira kedves és olyan jószívű és szeretettel teli embernek ismertem meg, akivel nagyon szívesen dolgoznék többet együtt. Olyan végtelen türelemmel és kedvesen fordul mindenkihez, ami mindig lenyűgöz.”

Csillagné Szabó Anita

Csillagné Szabó Anita

asszisztens

“Mindig-mindenben maximálisan segítőkész és nem lehet Tőle olyat kérni, amit mérhetetlen lelkesedéssel és precizitással ne oldana meg.” “Segítőkész mindig,aranyos és kedves. Soha nincs rossz kedve,mindent megold.” “Az ő kedvessége, türelme és jóindulata minden kollégának jól indítja a napját, ha átlépi a küszöböt reggel 🙂 “

Csonka Edit

Csonka Edit

könyvelő

“Egy olyan „háttér” munkakörben van, melynek fontossága nincs a mindennapokban szem előtt, mégis az évek alatt nagyon sokat tett le az asztalra. Iszonyú precízen dolgozik. Mindenben segítségünkre van, nem tudok tőle olyat kérni – az ésszerűség határain belül – amiben ne segítene. Még a szigorát is szeretem: annak mindig komoly oka van, ha valamire nemet mond. ” “Bármikor fordultam hozzá, minden esetben pontos, precíz választ, segítséget kaptam.”