Köszönjük!

Nektek, a hatalmas segítségeteknek köszönhetően sikerült elérnünk, sőt kevéssel túlszárnyalnunk is az 5000 kéznyomot, így a Dr. Oetkertől 2.500.000 forint támogatást kapunk családmegerősítő programunk fenntartására. Tovább tudunk dolgozni  azon, hogy minél kevesebb gyereknek kelljen vér szerinti szülei nélkül felnőnie.

A segítségért cserébe szeretnénk folyamatosan beszámolni arról, mennyi minden köszönhető virtuális kéznyomodnak!

Ha Te is szeretnéd, hogy időközönként beszámoljunk az elért sikerekről, hogy egy-egy szürkehétfő reggelen jobb kedvre derítsünk azzal, hogy miért lehetsz büszke magadra, iratkozz fel a jobb oldalon található sablon kitöltésével!

(Ha lemaradtál kéznyom gyűjtő kampányunkról, ne csüggedj, jövőre is szükségünk lesz a támogatásodra. Ha szeretnéd, hogy legközelebb szóljunk, nincs más teendőd, mint a jobb oldali űrlap segítségével feliratkozni hírlevelünkre.)
 

Miért jó, hogy segítettél?


Mert egy váratlan, hosszas betegség, egy fájdalmas válás, vagy a munkahely hirtelen elvesztése akár a család széthullását is jelentheti. Mindez bármelyik családdal megtörténhet:

Magyarországon jelenleg is 21.000 gyermek él vér szerinti családja nélkül.

Ezért úgy határoztunk 2014-ben, hogy családmegerősítő programot indítunk, melynek célja a megelőzés, azaz, hogy minél kevesebb gyerek kerüljön állami gondozásba. Kéznyomodért a Dr.Oetker 500 Ft-ot adott a program fenntartásához.