Egy családtag halála, súlyos betegség, vagy a munkahely hirtelen elvesztése akár egy család széthullását is jelentheti. Ilyen tragikus, váratlan élethelyzet, bárkivel megtörténhet. Ezekben a helyzetekben a gyermek a legkiszolgáltatottabb: veszélybe kerülhet, sokszor egyedül marad.

Mindez elkerülhető, ha a család időben segítséget kap a talpra álláshoz. Ha időben felismerjük, hogy egy család bajban van, ha időben megértjük miben tudunk nekik átmeneti segítséget nyújtani és ha időben segítséget is nyújtunk. Segítünk, hogy ebben az átmeneti időszakban is megfelelően tudják ellátni gyermekeiket, hogy újrakezdhessék, hogy együtt maradhassanak, hogy a család tényleg családként folytathassa.

Mi azon dolgozunk, hogy a bajbajutott családok átmeneti segítséget kaphassanak Családmegerősítő Programunkban, amelyhez viszont most a te segítségedre is szükségünk van:

Virtuális kéznyomoddal most te is kifejezheted, hogy fontosnak tartod a válsághelyzetben lévő családok megsegítését!

Kéznyomoddal most úgy tudsz pénzt adományozni, hogy ez neked egy filléredbe sem kerül. A -nek köszönhetően ugyanis a kéznyomok most valós adománnyá válnak, hiszen október 31-ig minden kéznyomot 500 forinttal támogat.
 

Segíts bajbajutott családokon, add nekünk a kéznyomod!


Adataid bizalmasan kezeljük, azokat egy harmadik fél, például a Dr. Oetker számára nem adjuk ki.