A karácsony a szeretet és az adakozás időszaka. Most szeretnénk felajánlani Önnek és vállalatának egy különleges lehetőséget: fordítsa a céges karácsonyi ajándékokra szánt összeget egy fontos és nemes célra. Támogassa az SOS Gyermekfalvakat, ahol a vér szerinti családjukat elvesztett gyerekek nevelkednek.

Cserébe a támogatásért, mi elkészítjük és elküldjük az Ön által kiválasztott, cégére szabott elektronikus képeslapot. Ezt a személyre szabott üdvözlőkártyát továbbítani tudja partnereinek, ügyfeleinek vagy munkatársainak, ezzel is erősítve vállalatának társadalmi felelősségvállalását.

Nincs más dolga, mint kiválasztani az Önnek tetsző képeslapot és felvenni velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségen. Ilyen egyszerűen le is tudhatja az idei karácsonyi köszöntést és egy jó ügyet is támogatott!

Szeretne ilyen képeslapokat kiküldeni partnereinek?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vámos Orsolya

vállalati adománygyűjtő
orsolya.vamos@sos.hu

Az adomány az SOS Gyermekfalvakban élő gyerekeket támogatja. A magyar adótörvények értelmében céges adományozás esetén a támogatás összegének 20%-ával csökkenthető a társasági adó alapja. Az adomány összegéről adóigazolást állítunk ki.