Legyél Te is Önkéntes!

Segítsd munkánkat, hogy minél több gyermeknek biztosíthassunk szerető családot és boldog gyermekkort.

Az SOS Gyermekfalvakban és a Koordinációs Irodában időről időre önkéntesek segítenek, hogy az SOS gyerekek sorsát ők is formálhassák. Járulj hozzá Te is időddel és tehetségeddel munkánk sikeréhez!

Számunkra kiemelten fontos, hogy a gondjainkra bízott gyermekeket hosszú távon, mély elköteleződéssel támogassuk napról napra. Az SOS Gyermekfalvakba bekerülő gyermekek sokat megéltek, és idő kell a nevelőszülői családjukkal való tartós kapcsolatok kialakításához. Több mint 60 éves nemzetközi szakmai tapasztalatunkkal arra törekszünk, hogy garantáljuk számukra a stabil hátteret, a szerető gondoskodást és a biztos alapokat megfelelő fejlődésükhöz.

Lehetsz elfoglalt üzletember, diák, vagy háztartásbeli, ha megérintenek a nehéz sorsú gyermekek problémái, támogass munkánkban időddel, szakértelmeddel és tapasztalataiddal, hogy minél több gyermeket segíthessünk!

Ha szeretnél Te is az SOS Önkéntes Közösségének része lenni, töltsd ki az alábbi űrlapot!

Önkéntes lehetőségek

Önkéntes HR gyakornokot keresünk!

Az önkéntesség céljának rövid összefoglalása: A budapesti koordinációs iroda HR csapata minden nap azon dolgozik, hogy a megfelelő szervezeti kultúra, személyi és adminisztratív környezet megteremtésével segítse az SOS gyermekfalvakban élő 400 nehéz sorsú gondozott...

Történetgyűjtő önkénteseket keresünk!

Amiben a segítségedet kérjük: Minden évben egy alkalommal történeteket gyűjtünk az SOS-ben élő gyerekekről. Lemegyünk a helyszínekre (Kecskemét, Kőszeg és Orosháza), nevelőszülőkkel és gyerekekkel találkozunk, és leírjuk az elmúlt egy év élményeit, fontos eseményeit...

Önkéntesként segítenél? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Mayer Ágnes

önkéntes koordinátor

agnes.mayer@sos.hu

Mobil: +36 20 259 89 32