Legyél Te is Önkéntes!

Segítsd munkánkat, hogy minél több gyermeknek biztosíthassunk szerető családot és boldog gyermekkort.

Az SOS Gyermekfalvakban és a Koordinációs Irodában időről időre önkéntesek segítenek, hogy az SOS gyerekek sorsát ők is formálhassák. Járulj hozzá Te is időddel és tehetségeddel munkánk sikeréhez!

Számunkra kiemelten fontos, hogy a gondjainkra bízott gyermekeket hosszú távon, mély elköteleződéssel támogassuk napról napra. Az SOS Gyermekfalvakba bekerülő gyermekek sokat megéltek, és idő kell a nevelőszülői családjukkal való tartós kapcsolatok kialakításához. Több mint 60 éves nemzetközi szakmai tapasztalatunkkal arra törekszünk, hogy garantáljuk számukra a stabil hátteret, a szerető gondoskodást és a biztos alapokat megfelelő fejlődésükhöz.

Lehetsz elfoglalt üzletember, diák, vagy háztartásbeli, ha megérintenek a nehéz sorsú gyermekek problémái, támogass munkánkban időddel, szakértelmeddel és tapasztalataiddal, hogy minél több gyermeket segíthessünk!

Ha szeretnél Te is az SOS Önkéntes Közösségének része lenni, töltsd ki az alábbi űrlapot!

Önkéntes lehetőségek

Irodai-pénzügyi önkéntest keresünk!

Jelentkezési határidő: 2018. 06. 22. Az SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa tagja a 134 országban megtalálható SOS Gyermekfalvak Nemzetközi Szövetségének. Egy olyan közhasznú szervezet, ahol gyermekeknek nyújtunk szerető családot és gondoskodást, akik valamilyen...

Önkéntes HR gyakornokot keresünk!

Az SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa tagja a 134 országban megtalálható SOS Gyermekfalvak Nemzetközi Szövetségének. Egy olyan közhasznú szervezet, ahol gyermekeknek nyújtunk szerető családot és gondoskodást, akik valamilyen okból nem élhetnek vérszerinti...

Önkéntesként segítenél? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

 

Meggyesfalvi Boglárka

önkéntes koordinátor

boglarka.meggyesfalvi@sos.hu