Rendszeres adományozás

Egy gyermek felnevelése egy élet munkája. Ehhez a felelősségteljes munkához rendszeres és ezáltal kiszámítható támogatásra van szüksége az SOS családoknak. Csatlakozz hozzánk és segíts nehéz sorsú gyerekeken!

Gyuri és testvérei otthon rettegéssel teli légkörben éltek. A gyerekek féltek a szüleiktől, és erről senkivel nem mertek beszélni. A szülői gondatlanság több balesethez vezetett, melyek közül Gyuri súlyos égési sérülése volt az utolsó. 

Az SOS Gyermekfaluba a rendőrökkel érkeztek a gyerekek. Életük lassan-lassan rendeződött. Vali, a nevelő anyukájuk kezdetben nem értette, a gyerekek miért félnek a fürdetéstől, a gőzölgő levestől. Később derült ki, hogy a forró víz otthon a büntetés egyik eszköze volt.

Az égési sérülések miatt Gyurit kórházban ápolták, szerencsére a sebek begyógyultak. SOS anyukája a lelki gyógyításon dolgozik azóta is. Esténként mesél a gyerekeknek, közösen főznek, játszanak. A sok-sok együttlét, megnyugtató beszélgetés teremtette meg a biztonság és szeretet légkörét, amiben a gyerekek egyénisége kibontakozhatott.

Gyuri az elmúlt években szépen fejlődött, a tanulásban társaival együtt halad, sportol. Az ő sorsán már sikerült fordítani: ma már biztonságban és szeretetben él testvéreivel együtt.

A gyermekfalvakban sok Gyurihoz hasonló kisgyerek él, akiknek rengeteg segítségre van szükségük ahhoz, hogy behozzák lemaradásaikat, feldolgozzák hozott traumáikat. Bár több év munkája kell hozzá, az ő jövőjüket még meg lehet változtatni. Pszichológus, fejlesztő pedagógus, nevelőszülő és különböző szakemberek együtt dolgoznak az SOS-ben azon, hogy Gyuri és kis sorstársainak élete jó irányba forduljon, hogy boldog és elégedett felnőttek lehessenek.

Az Ön rendszeres támogatásával még fordíthatunk a sorsukon! Kérem, támogasson minket, hogy jövőt adhassunk nekik!

​Támogatom rendszeresen az SOS Gyermekfalvak lakóit.
2000 HUF 3000 HUF 5000 HUF Más összeg
Személyes adatok
Vezetéknév *
Keresztnév *
Utca *
Város *
Irányítószám *
E-mail *
Telefon
Igen, feliratkozom az SOS Gyermekfalvak elektronikus hírlevelére
Az adatkezeléssel kapcsolatos információkat elolvastam és elfogadom beleértve az adatok kezelésére, tárolására és továbbítására vonatkozó rendelkezéseket. *

Ha a fizetési folyamat közben elakadna, hívja irodánkat a
+36-1/ 301- 3166 -os telefonszámon, munkanapokon 09:00 - 18:00 között.