Partnereink

AKA-Alföld Koncessziós Autópálya Zrt.

2003 óta egyre növekvő mértékű támogatást nyújt.

Segítettek már egy 9 személyes minibusz megvásárlásában, idén is kecskeméti SOS Gyermekfalut támogatják. Részt vettek a már említett Kresz pálya kialakításában. Rendkívül hálásak vagyunk tartós partnerségükért.

Auchan Magyarország Kft.

2007 óta támogatja a nemzetközi szervezetet.

Idén tovább folytattuk a tárgyalásokat az adománykártyás adományozásról, ami reményeink szerint hamarosan el is indulhat az aruházakban.

Beiersdorf Kft.

2001 óta támogatónk.

Idén, az immár hagyományossá váló karácsonyi adománygyűjtésből befolyó összeggel támogatják munkánkat. A karácsonyra üzletekbe kerülő díszdobozok eladásából befolyt összeg egy részét a Nívea az SOS Gyermekfalvaknak juttatja.

Budapest Marriott Hotels

2006 óta támogatja az SOS-t.

Minden évben jelentős értékű pro bono szolgáltatást, rendezvénytermet és cateringet nyújtanak nekünk, mint ahogy éppen jelen alkalommal is, amiért rendkívül hálásak vagyunk. Idén annak a gyermeknek a teljes családját, aki megnyerte a karácsonyi rajzversenyt vendégül látták a húsvéti szünetben.
Mindezen túl innovatív adománygyűjtési projekteket indítanak minden évben, amikkel anyagi támogatást is nyújtanak nekünk. Ilyen például a You Eat We Give kampány és a Hálaadás Napi jótékonysági vacsora is és a Karácsonyi Vásár.

C&A Mode Kft.

A C&A Kft-től 2004 óta szinte minden évben több millió Ft értékben kapunk új tárgyi (ruha) adományt, aminek fiataljaink nagyon örülnek, szívesen hordanak.

Ezen kívül idén is kaptunk anyagi támogatást, amit az Ifjúsági Házak fenntartására fordítunk.
A tavalyi évben a nemzetközi C&A Foundation/Alapítvány segítsével  két ház ‘örökbefogadásával’ vagyis éves fenntartási költségeinek fedezésével is támogattak minket.

Deloitte Üzletvezetési és Vezetési Tanácsadó Zrt.

2012 óta egyre növekvő támogatást kapunk a Deloittetól.

Ezen túl a cég munkatársai mindig keresik a lehetőséget arra, hogy saját idejükkel és tudásukkal önkéntes munkával is segítsék az SOS-t. Nem volt ez másképp idén sem.

Dr. Oetker Magyarország Kft.

2009 óta tartó támogatói kapcsolatunkat 2014-ben tartós támogatói szintre emelte, ami számunkra nagyon sokat jelent a tervezhetőség miatt.

Ezen túl, csakúgy mint minden évben többször kaptak termékadományokat az SOS anyukák, amit mindig örömmel fogadnak. A termékek segítenek abban, hogy finomságokkal lássák el népes családjukat.

KPMG Hungária Kft.

Fontos számunkra a hitelesség és átláthatóság. 2008 óta a KPMG ebben segít minket pro bono könyvvizsgálattal.

Ennek köszönhetően transzparensen tudunk pénzügyeinkről kommunikálni és reméljük, hpogy ez növeli a jelenlegi és lehetséges jövőbeni támogatóink bizalmát.

Mazda Motor Hungary Kft.

2008 óta a legváltozatosabb programok sorával fejezi ki kötődését a Mazda menedzsmentje.

Támogatását a kőszegi SOS Gyermekfalu közlekedési költségeire, kirándulások és egyéb szabadidős tevékenységek, vetélkedők, sportprogramok és kulturális programok költségeinek biztosítására fordítjuk. Idén kölcsönautókat kaptunk a nyári időszakra, amikor saját gépkocsikkal nem tudtuk volna megoldani az összes gyermek és a hozzájuk tartozó rengeteg holmi táborokba szállítását.

Morley Allen & Overy Iroda (A&O)

2010 óta támogató Pro-bono támogatásként széleskörű jogi tanácsadással segít, nagyban megkönnyíti ezzel a koordinációs iroda napi munkáját. Többek közt a cégekkel kötött támogatási szerződésmintákat is nekik köszönhetjük.

MVM Partner Energiakereskedelmi Zrt.

2009 óta támogatónk.

Támogatásukkal az SOS Gyermekfalvakban és Ifjúsági házakban élő gyermekek egészségügyi költségeit fedezzük. Ezen kívül minden évben, így idén is, felejthetetlen élményekben gazdag élménynapot szerveznek az óvodás korú gyermekeinknek.

OBSERVER Budapest Médiafigyelő Kft.

Pro bono szolgáltatásként kapjuk tőlük a médiafigyelést 1988 óta!!!

Nehéz kitűnni a rengeteg alapítvány közül, de az OBSERVER sajtófigyelő szolgáltatásnak köszönhetően tudjuk követni média megjelenéseinket. Követni tudjuk a gyermekvédelem legfrissebb híreit és a többi alapítvány tevékenységét. Best Partneri logónkat használva partnerségünket kapcsolatai között is hirdeti, amit nagyon köszönünk.

Prímaenergia Ltd.

2011 óta partnerünk.

Tavaly tartós adományozási szerződést kötöttünk. Elsősorban a Battonyai Gyermekfaluhoz kötődött és elmondhatjuk, hogy a falu költözése után ugyanúgy követi Orosházán is a családok sorsát, tovább támogatja őket. Idén a Prímaenergia munkatársai az újonan birtokba vett házak kisebb nagyobb szerelési karbantartási munkáit végezték el Orosházán az SOS anyukák nagy-nagy örömére.

TNT Express Hungary Kft.

2000 év óta partnerünk. A kecskeméti gyermekfalut támogatják. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy milyen fontosak számunkra az olyan kitartó támogatók, mint az SOS. Az ő, az Önök segítségével tudunk biztonságos otthon teremteni egyre több gyermeknek.

 


Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság

Az együttműködésünk immár három évre tekint vissza.

A támogatás a biztonságos média használatra irányul. Ennek keretében idén a Orosházán és Kecskeméten vehettek részt a gyerekek és az SOS nevelőanyák is egy izgalmas interaktív tréningen. Nagyon jó visszajelzést kaptunk mind a gyerekektől, mind a munkatársainktól.


CEWE Magyarország Kft.

Nemzetközi szinten támogatja az SOS Gyermekfalvakat. Tavaly Magyarország is bekerült a támogatási programba, aminek keretein belül a fiatalok fotó tanfolyamon vesznek részt, ahol profi fényképésztől tanulhatnak. Képeikből később a CEWE támogatásával kiállítást rendeztek.

Goodman Hungary Kft.

Nemzetközi partner. 2016-ban a magyarországi Goodman is az SOS támogatása mellett döntött. Egy teljes kecsleméti házat “fogadtak örökbe”. A támogatás három teljes évig fedezi a ház fenntartását. Hálásak vagyunk a hosszútávú gondoskodásért.

Magyar Gyárosok Országos Szövetsége

Idén először támogatja az SOS Gyermekfalvakat. Nagy öröm számunkra, hogy egyre több hazai üzletember is támogatóink sorába lép.


CIB Bank

A pályázaton nyert támogatásnak köszönhetően sikerült felmérni, hogy az óvodás kor alatti orosházi gyermekek közül ki szorul korai fejlesztésre, és a kiszűrt gyermekek fejlesztése is elkezdődött.

Fornetti Kft.

A Fornetti már a korábbi években is támogatója volt szervezetünknek finom termékeivel, azóta nincs ünnep vagy egyéb esemény finom péksütemények nélkül, azonban a tavalyi év során adományvonalunk egyik legnagyobb kommunkációs csatornája lett valamint egy sikeres karácsonyi kampánynak is teret adtak.

Qualiditor Kft.

Az első olyan magyar cég, aki rendszeres havi adományozási szerződést kötött velünk. Az oklevélelle szeretnénk ez megköszönni és bátorítani más cégeket, hogy kövessék ezt a nagyszerű példát.

Symmetry Arena Ingatlankezelő Kft.

A pénzügyi támogatáson túl, ami alapműködésünket fedezi, helyet biztosít az adománygyűjtőinknek, akik egyéni adományozókat toboroznak, ami nekünk nagy segítséget jelent.

TEVA Gyógyszergyár Zrt.

A TEVA támogatásnak köszönhetően jöhetett létre a “Látom, amit te nem látsz” művészetterápiás és biblioterápiás – gyermekközpontú program, amiben a családmegerősítő programunk gyermekei vettek részt nagy örömmel.

Xellia Kft.

A Xellia tavaly lépett partnerségbe az SOS Gyermekfalvak Nemzetközi Szervezetével, így a magyar alapítvánnyal is. Idén is együtt töltöttük velük Családi Napjukat egy csodálatos lovas farmon.


CBRE Kft. Pólus Shopping Center

A Pólus Center az anyagi támogatáson túl azzal segít minket, hogy helyet ad az utcai adománygyűjtőinknek, akik egyéni támogatókat toboroznak.

Gerard Roofing Systems

A Gerard Tatőcsalád idén lépett be támogatóink közé egy nagyon kedves karácsonyi ötlettel és segítségükkel egy Kecskeméti ház majd’ egy éves fenntartási költségeit fedezni tudjuk ami nagyon nagy segítség.

Hays Hungary Szolgáltató Kft.

A Hays nemzetközi szinten támogatja az SOS Gyermekfalvakat. Most először nagy örömünkre a magyar SOS is a támogatottak közé került.

HOST Olajipari Szolgáltató Kft.

Évek óta kitartóan támogatja az SOS gyermekfalvakat. Ezzel az okelvéllel szeretnénk köszönetet mondani a sok éves támogatásért, ami nagyon sokat jelent nekünk. Az újra aláírt tartós támogatási szerződés mutatja a cég hosszútávú elköteleződését.

MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt.

2015-ben vettünk részt először a MagNet Bank KAP (Közösségi Adományozási Program) programjában és a sikeres pályázat eredménye képpen lehetőség nyílt rá, hogy felújíthassuk a Kőszegi falu játszóterét valamint, hogy mozgásfejlesztő pedagógus foglalkozzon a gyermekekkel. A 2016-os pályázatnak köszönhetően, idén Orosházán tudunk rekreációs foglalkozást biztosítani az SOS Gyermekfalu által “lefedett” minden
korosztály számára.

Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft.

2013 óta támogatónk, azóta nincs nagy ünnep a kecskeméti gyermekfaluban a Mercedes dolgozók jelenléte nélkül, néha rögtön az éjszakai műszak után, házi készítésű süteményekkel, játékokkal, ajándékokkal érkeznek. Idén a pénzügyi támogatáson túl kreszpályát festettek fel a gyermekeknek a faluban, ahol biztonságosan gyakorolhatják a közlekedés szabályait.

Mind System Consulting Kft.

Tavaly került a támogatóink körébe. A cég tulajdonos emlékezett rá, hogy gyermekkorában a szülei többször emlegették az SOS gyermekfalut, így tavaly azzal keresett meg minket, hogy szívesen támogatná munkánkat. Reméljük, hogfy hosszú távon sikerül elnyernünk bizalmát.

Morgan Stanley Magyarország Elemző Kft.

Együttműködésünk több évre tekint vissza. Tavaly év végén szorosan együttműködve pályáztunk meg egy nagy projektet a Morgan Stanley Intarnational Foundation-nél. A nagyszerű koóperációnak köszönhetően elnyertük a támogatást a projektre, aminek az első eredményeit reméljük jövőre már be tudjuk mutatni.

Nobilis Első Hazai Zrt.

Lassan egy évtizedre tekint vissza együttműködésünk. Az elő olyan cég, aki termékhez kötött adománnyal támogatja az SOS gyermekfalvakat. A finom és egészséges alma csipszeken bárki megtalálhatja az SOS logóját.

Roche Magyarország Kft

A Roche új támogató, aki máris több módon támogatja munkánkat. Finanszírozta a fotós munkáját, aki az SOS gyermekek szokásos egy éves fotózását végezte el. Ezen túl a munkatársak sétát rendeztek az SOS-ért a cég pedig a résztvevők száma alpján anyagi támogatást nyújtott.

SC Johnson Kft.

Az SC Johnson szintén több éve támogatja már munkánkat. Nem győzzük hansúlyozni, hogy a hosszú távú támogatások mennyire fontosak nekünk, hiszen tervezhetővé teszik a munkánkat.

Siemens Zrt.

A Siemens idén kereste fel az SOS-t. Természetesen anyagi támogatást is nyújt a minennapi munkánkhoz, de ezen túl egy hosszútávú együttműködés látszik kirajzolódni, aminek keretében az SOS Gyerekek szakmát tanulhatnak a Siemensben. Ez segít nekünk abban, hogy a gyerkein valóban önálló, önnfenntartó felnőttként hagyják el az SOS-t.

Szecskay Ügyvédi Iroda

Szintén hosszútávú támogatónk. Fontos számunkra, hogy a hazai cégek ugyanúgy bíznak bennünk és támogatják a munkánkat, mint a nagy nemzetközi cégek, és bizalmukat tartós támogatási szerződéssel jelzik.

Vegye fel vállalati adománygyűjtőinkkel a kapcsolatot!

R. Dobó Andrea
andrea.dobo@sos.hu

Mormer Csilla
csilla.mormer@sos.hu