Partneri kategóriák

Ezüst-, Arany-, vagy Platina fokozatú támogatóként cége hozzájárulhat ahhoz, hogy az SOS Gyermekfalvakban a vérszerinti családjukat nélkülöző gyerekek is megélhessék a biztonságos és boldog gyermekkor örömét.

Best Partner

aki több, mint 5 éve kiemelt partner és/vagy több, mint 15 millió forinttal támogatta az SOS gyerekeket az elmúlt 5 évben.

(i) Pénzügyi előny:
Egyszeri adományozási szerződés keretében nyújtott támogatás esetében, az adomány összegének 20%-val csökkenthető a társasági adó alapja.
Tartós (4 év) adományozási szerződés keretében nyújtott támogatás esetében, az adomány összegének 40%-val csökkenthető a társasági adó alapja.

* Adománygyűjtő kollégák által tartott érzékenyítő előadás a szervezetünkről és a gondozásunkban élő többszáz gyermekről (online vagy offline formában)

** Adománygyűjtő kollégák által tartott érzékenyítő előadás és szakembereink által tartott tréning (pl: gyerekjogi, pozitív szülőség, …. – nem minden tréning tartható online formában, így ez külön egyeztetést igényel)

***Megvalósítással kapcsolatos költségeket a támogatási összeg nem tartalmazza. Együttműködő intézményben, ahova a gondozásunkban élő gyerekek járnak (óvoda, iskola)

Vállalati adománygyűjtő kollégánk örömmel áll rendelkezésére!