A ti segítségeteknek köszönhetően több mint 5000 kéznyom gyűjtöt össze, így a Dr. Oetkertől 2.500.000 forint támogatást kapunk családmegerősítő programunk fenntartására!

Köszönettel tartozunk még azoknak a hírességeknek is, akik arcukkal járultak a kampány sikerességéhez. Többek között színészek, énekesek és sportolók álltak kampányunk mögé színes kéznyomos fotóikkal és a család fontosságáról megosztott gondolataikkal.
 

„Többször tartottam állami gondozottaknak foglalkozást. Ezek a gyerekek rettenetesen éhesek a figyelemre, a szeretetre, az érintésre. Van, hogy csak úgy szó nélkül oda jönnek hozzám, megölelnek, ölelnek és ölelnek, és igazából mást nem is akarnak tőlem. Volt egy kislány, aki szagolgatott, hogy milyen jó illatom van. Az ember megpróbál nekik adni, amit tud, figyelmet, zenét, jókedvet, de igazából nekik nem másra lenne szükségük, mint egy családra. És ez olyan tehetetlen érzés, mert nem tudod őket hazavinni, nem tudod őket megmenteni.”

Farkasházi Réka

„Egyszer koncerteztem a kecskeméti SOS gyermekfaluban. Az a pár óra megerősített abban, hogy nagyon szerencsés helyzetben vagyok, mert minden támogatást megkaptam otthonról. El sem tudom képzelni, milyen lehet szülők nélkül felnőni.”

Pál Dénes