Fuss, szurkolj, támogass! Az eddigi legnagyobb részvételi létszámmal, összesen 3748 nevezéssel zajlott november 17-18-án a 9. Intersport Balaton Maraton és Félmaraton. Sportos fiataljainkat is díjaztuk!

 

A szombat délutáni 7 km-es versenyen a “Fuss, szurkolj, támogass!” rendezvényünk keretében 15 futó állt rajthoz az SOS Gyermekfalvak csapatának színeiben és még több tucatnyi sportoló futott a kék SOS csősapkát viselve, értünk is.
A Balaton partján óriási üdvrivalgás fogadott minden versenyzőt: a kecskeméti, kőszegi és battonyai gyermekfalvakból érkezett szurkolók, síppal, dobbal, kolomppal és hatalmas hangerővel bíztatták a futókat, különösen ügyelve arra, hogy akiken kék SOS csősapka van, azok olyan extra erőt kapjanak a bátorító “HAJRÁ” kiáltásokból, ami még célbaérés után is elkíséri őket!
A verseny végén díjaztuk a legfürgébb SOS lányokat és fiúkat, valamint a leglelkesebb szurkolóinkat is:
Vajgel Alexandra, Vajgel Zita és Bálint Sára volt a leggyorsabb a lányok közül, míg Karazsia Zoli, Kiss Gergely és Péter győzedelmeskedett a fiúknál.
Külön gratulációt és köszönetet érdemelnek a leggyorsabb SOS csősapkások, akik saját csapatukban értünk is futottak: Hardi Barnabás, Dvorcsák László és Csomor Tamás! Szuperek vagytok!
KÖSZÖNJÜK továbbá az Aegon, Ajkanet, AXA, DRAFTFCB, Dr. Oetker, Globall Telki Sporthotel, Magyar Telekom, Magyar Villamos Művek SE, SC Johnson futóinak, szurkolóinak és annak a közel száz gyermek- és sportszerető embernek, aki viselte a kék SOS csősapkát és velünk tartott!!!