Újra sütivásárt tart az SOS Gyermekfalvak. A már hagyománnyá vált jótékonysági vásár keretében gyermekvédelmi gondoskodásban élő fiatalok életkezdését támogathatják az édesszájú adományozók.

 

Szeptember 23-án 10 órától a Ráday korzó programsorozat keretében a látogatóknak lehetőségük lesz megkóstolni a SOS házi süteményekből álló kínálatát. A sütizés mellett az SOS Gyermekfalvak önkéntesei különböző gyermekprogramokkal várják az érdeklődőket.

A látogatók a sütemények megvásárlására költött minden forinttal közvetlenül az SOS Gyermekfalvakban nevelkedő gyermekeket és fiatalokat támogathatják.

Ma 23 ezer gyermek nem a vér szerinti szüleivel él. Az SOS Gyermekfalvak közel 400 gyereknek ad családot Kőszegen, Kecskeméten és Orosházán. A gyerekek többsége elhanyagolás, családon belüli erőszak, bántalmazás, a szülők szenvedélybetegsége, betegsége miatt került be az SOS-be. A fiatalok fejlesztőprogramok, táborok és kulturális programok révén is esélyt kapnak, hogy bepótolhassák az életükből addig kimaradt dolgokat.

Helyszín: Medence Csoport Nyitott udvara, IX. kerület, Pipa utca 4.

Időpont: 2017. szeptember 23. 10 óra