Az SOS Gyermekfalu gondozásában felnövekvő gyermekek nevében szeretnénk megköszönni, hogy a 25. T-Home Vivicittá Városvédő Futás nagyszerű hangulatát április 18-án több mint száz gyermek átélhette. Köszönjük, hogy az impozáns tavaszi futófesztivál részesei lehettek az ország távoli csücskeiben, Battonyán, Szegeden, Kőszegen, Sén, Lajosmizsén, Kecskeméten élő, szüleiket nélkülözni kényszerülő gyermekek. A jubileumi futást nem fogják hamar elfelejteni, már a rendezvény alatt jelezték, ide jövőre is szeretnének eljönni.

A Magyar Telekom Nyrt. (T-Home) biztosította 150 gyermek és kísérői utazását. A Budapest Sportiroda (BSI) annak a lehetőségét teremtette meg, hogy az SOS Gyermekfalu a futás ünnepén népszerűsítse alapítványi tevékenységét, valamint a gyerekek és kísérőik ingyen nevezhettek a távokra.

Köszönjük a S.P.I.N. Kft.-nek a rengeteg (1 raklapnyi) friss, tartósítószer mentes narancslevet. Nagyon jól jött a futás után.

Köszönjük a MARS Magyarország Értékesítő Bt.-nek a csokoládét, mondanunk sem kell, népszerű volt.

Köszönjük a Béres Gyógyszergyár Zrt.-nek Robio 6 termékét.

Köszönjük a London Stúdiónak a nyelvkönyveket.

Köszönjük a Timex Magyarország Zrt.-nek az IronKid sportórákat, melyet a 10 legjobb tanuló- legjobb sportoló kapott meg.

Köszönjük az Adidas Budapest Kft.-nek a baseball sapkákat.

Köszönjük az Intersport Bt.-nek a sportszereket.

Köszönjük az Abonett termékeket.

Támogatóink segítségével elértük, hogy az SOS gyermekeket megérintette a futás nagyszerű szellemisége. Hisszük, hogy a sport iránt elkötelezett, egészséges gyermekekből egészséges felnőttek válnak, akik egy egészséges társadalom aktív tagjaiként élnek majd. Egy inspiráló rendezvény, a futás, az együtt sportolás élménye és öröme megtanítja őket arra, hogy érdemes küzdeni és megmutatja, hogy milyen felemelő ereje van a közösségnek. Bizonyos, hogy az ilyen pozitív tapasztalatokat az élet minden területén a hasznukra fordíthatják a jövőben.

A gyermekek találkozhattak vállalati támogatóikkal is, sőt együtt futhattak velük; láthatták, hogy milyen sokan viselték mosolyogva, büszkén az SOS Gyermekfalu matricáját és futottak a támogatói léggömbbel. Ezek a biztató élmények adnak majd erőt a nehezebb élethelyzetekben, hogy ne érezzék magukat másoknak, hogy családjuktól külön nevelkedve is kiegyensúlyozott, boldog felnőttekké váljanak.