Az SOS Gyermekfalvak gondozásában élő érdeklődő gyermekek idén is részt vehetnek – az immáron 13. alkalommal megrendezésre kerülő – Harley-Davidson Open Road Fesztiválon.

A rendezvény hagyományos programjait minden évben újabb látványos és szórakoztató elemekkel bővítik, tavaly, a 25 éves battonyai SOS gyermekfalu kis lakóit látták vendégül a fesztiválon. A rendezvényen ugyan nagy szerepet tölt be a szórakozás, de emellett rendkívül fontos a segítségnyújtás és a balesetmegelőzés.

Az évről-évre növekvő motoros balesetek száma indokolja és megkívánja a megfelelő prevenciót és tájékoztatást a két kerék szépségei mellett annak veszélyforrásairól, valamint felhívja a figyelmet a megfontolt vezetésre, a megfelelő védőruházat használatára és nem utolsó sorban az egymásra való odafigyelésre, hiszen a partnerség elengedhetetlen a biztonságos közlekedés során.

Külön köszönjük támogatóinknak, az Open Road Fest rendezőinek mindazt a segítséget, amely lehetővé teszi, hogy a „Harley-sok” és az SOS Gyermekfalvak között kialakult barátságot tovább ápoljuk és a 13. Nemzetközi Harley-Davidson Fesztiválon is jelen lehessünk!