Ezen a héten két napot is együtt tölthettünk legnagyobb támogatónk munkatársaival a Morgan Stanley önkéntesi programja keretén belül.

Hétfő délután több mint 30 gyermek vehetett részt, mindhárom gyermekfalunkból és ifjúsági házainkból, a Morgan Stanley játékos budapesti irodalátogatásán. A kis vendégek végre megérthették, hogy mivel foglalkoznak a Duna parti üveg-irodaház számítógép-csarnokaiban a Morgan Stanley munkatársak. Nemezből ujjbábokat készítettünk az ultramodern előadótermekben berendezett alkotói műhelyben, minden idegsejtünket megmozgattuk a ravasz kvíz kérdéseken, majd vidáman próbáltuk ki a játékokat, sakk, csocsó – az irodai labirintus nyugodt szigetén – a közösségi kávézóban.

Szerdán viszont mi láttunk vendégül több mint 20 önkéntest, és együtt ünnepeltük a Hermann Gmeiner Napot, (az SOS gyermekfalvak alapítója napját) Kecskeméten. Labdajátékok, közös alkotói programok, ping-pong, sakk, csocsó és íjazás, sok-sok vidám elfoglaltságot kínáltunk a kecskeméti gyermekfaluba látogatóknak. Úgy éreztük, hogy, hogy a Morgan Stanley dolgozói örömmel töltötték velünk a napot, igazi szeretettel fordultak felénk. Éreztük, hogy fontosak vagyunk és ez a nap nemcsak nekünk, de nekik is élmény marad.