Az SOS Gyermekfalvak október 23-án, vasárnap negyedjére nyitja meg különleges családi sütizőjét. A Pancs – gasztroplaccon a helyed, ha a legkülönfélébb, ízletes házi sütemények majszolása közben szívesen támogatnád az SOS Gyermekfalvak lakóit!

Kiket támogatsz?

Az SOS Gyermekfalvak azért jöttek létre, hogy otthont és szeretetet nyújtsanak a vér szerinti családjukat nélkülözni kényszerülő gyermekeknek, segítsék őket eredményes életkezdésükben és jövőjük kialakításában. Adományoddal ezt a munkát támogatod és teszed szebbé a nehéz sorsú gyermekek életét!

Hogyan támogathatod a gyermekeket?

A ‚‚nagyi sütijét’’ idéző finom falatokért cserébe adományozással, tetszőleges összeggel járulhatsz hozzá az SOS gyermekfalvakban nevelkedett fiatalok minél gördülékenyebb életkezdéséhez!

Mit kínálunk?

Mennyei házi sütemények és friss szendvicsek közül válogathatsz, a gyermekeket pedig arcfestéssel és mesesarokkal várjuk!

Térj be hozzánk és úgy érezheted magad, mintha egy szerető család vasárnapjába csöppentél volna bele! Sok szeretettel várnak a Pancs piacon az SOS Gyermekfalvak munkatársai és lelkes önkéntesei!

Időpont: 2016.10.23., 9.00-14.00-ig
Helyszín: Pancs – gasztroplacc
Tűzoltó utca 22, Budapest, 1094