Idén is megvalósul a Marriott International “You eat, we give” kampánya, amelynek keretében a lánc budapesti és kecskeméti szállodái segítik a rászoruló fiatalokat. A Marriott Európa-szintű „World of Opportunity” programjában helyet kapó kezdeményezés fő célja a fiatalok  munkanélküliségének csökkentése a kiválasztott jótékonysági partnerszervezeteken keresztül.

 

A program részeként szeptember folyamán a három budapesti, valamint egy kecskeméti Marriott csoporthoz tartozó hotel éttermei minden felszolgált ebéd és vacsora után 1 euróval támogatják az SOS Gyermekfalvak tevékenységét. Emellett idén először, a nemzetközi akcióval párhuzamban, a lánc hazai vendégei karkötők megvásárlásával is hozzájárulhatnak a program sikeréhez. A hotelenként összesen 150 ékszer értékesítéséből befolyó összeggel a lánc szintén az SOS Gyermekfalvakat segíti.

Az akcióban idén másodjára a DNB Budapest (a Budapest Marriott Hotel étterme), az Oléo Pazzo Mediterranean Bistro (Courtyard by Marriott Budapest City Center) és a Bistorant (Four Points by Sheraton Kecskemét) mellett a The Ritz-Carlton-hoz tartozó Kupola Lounge is részt vesz. A Marriott ezzel a kezdeményezéssel a rászoruló fiatalok önálló élet- és karrierkezdését támogatja.