Az Allee Bevásárlóközpont a LEGO kiállítás segítségével szeretné felhívni a figyelmet azokra a gyermekekre, akik nem nőhetnek fel saját családjukban. Ezért támogatja az SOS Gyermekfalvak munkáját és arra ösztönöz mindenkit, hogy személyi jövedelemadójának 1%-val segítsen azokon a gyermekeken, akiket az alapítvány nevel.

Milyen lehet a jövő? Erre a kérdésre ad játékos választ a LEGO Csoport ingyenesen látogatható kiállítása 2011. március 11-13. között az Allee Bevásárlóközpontban. A három napos kiállítás 2011-ben a közép-európai régióban először hazánkban mutatkozik be. Mindemellett a Bevásárlóközpont március 12-én vendégül látja a battonyai SOS gyermekfalu lakóit, lehetőséget biztosítva a gyermekeknek a kiállítás megtekintésére és egy egész napos önfeledt játékra. A gyerekek csodálatos napjáról a Cinema City és a KFC gondoskodik.

Az Allee Bevásárlóközpont március 12-én a Békés megyei Battonya településen működő SOS gyermekfalu kis lakóinak biztosítja azt a lehetőséget, hogy meglátogathassák a LEGO Csoport budapesti kiállítását és kipróbálhassák a játékos jövőbe utazást.

Fontos technikai tudnivaló, hogy a személyi jövedelemadó 1%-nak felajánlásakor az SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa számára kiállított rendelkező nyilatkozatban mindenképpen a következő adószámra hivatkozzanak: 18258772-2-43. A felajánlást 2011. május 20-ig tehetik meg.