Idén ismét lehetősége nyílik a MagNet Bank ügyfeleinek arra, hogy a 2017-es Közösségi Adományozási Program (KAP) keretében rendelkezzenek a bank profitjának 10%-áról. A bank ügyfelei szavazataik leadásával dönthetnek arról, hogy a résztvevő 80 civil szervezet közül melyiknek ítélik oda a rájuk eső profit 10%-át.

KAP-pecset_WEB.jpgIdén ismét lehetősége nyílik a MagNet Bank ügyfeleinek arra, hogy a 2017-es Közösségi Adományozási Program (KAP) keretében rendelkezzenek a bank profitjának 10%-áról. A bank ügyfelei szavazataik leadásával dönthetnek arról, hogy a résztvevő 80 civil szervezet közül melyiknek ítélik oda a rájuk eső profit 10%-át.

A PROJEKT: Rekreációs foglalkozás biztosítása az SOS Gyermekfalu által „lefedett” minden korosztály számára. Ez által lehetőség biztosítása mind a felnőttek, fiatal felnőttek és gyerekek részére, hogy az „én idejüket” szervezett keretek között, valóban kikapcsolódással és hasznosan tudják eltölteni. A foglalkozások 10 alkalomra szólnak, ami után utánkövetésként, csoportos beszélgetések szervezése következik a különböző csoportokkal. A Kecskeméten, Battonyán és Kőszegen működő gyermekfalvak eredményeinek sikere a KAP programnak is köszönhető!

Szavazataikat ezúton is köszönjük!

https://www.magnetbank.hu/a-kozossegi-bankrol/kap/2017