A Mellow Mood Hotels „örökbe fogadta” egyik nevelőszülőnk házát a kecskeméti SOS gyermekfaluban. A jelképes „örökbefogadással” a Mellow Mood Hotels 2018-ban 1,5 millió forint összeggel támogatja az SOS-t, ami egy ház éves fenntartási költsége.

Az SOS Gyermekfalvakban élő 400 gyerek nevelőszülőknél, családias környezetben, családi házban nőhet fel. A Gyermekfalvak egyik sajátossága, hogy a testvéreket nem szakítják el egymástól. Nem ritka, hogy akár öt testvér is egy családba kerül, ami jelentősen megkönnyíti a súlyos traumákat átélt gyerekek számára a beilleszkedést.
Száz Dóri az egyik legfiatalabb nevelőszülőnk, de máris 6 gyereket nevel párjával együtt, köztük két testvérpárt.

Dóri édesanyja is nevelőszülő az SOS-ben, így lánya szinte belenőtt ebbe a szerepbe. Bár pár évig óvónőként dolgozott, de a szíve visszahúzta az SOS-hez. A Mellow Mood Hotels képviselőit, Blandl Judit általános igazgatót és Schwindt-Kiss Andrea Marketing és Kommunikációs igazgatót friss pogácsával várták a gyerekek.
Dóri és a gyerekek történetét itt olvashatjátok: https://gyereksorsok.hu/tobbet-tanultam-a-lanyomtol-mint-eddig-barkitol/

Köszönjük a támogatást!