Vannak jogaim!

TUDTAD?

Már egy pofon is erőszaknak számít a felnőttek részéről.
Jogod van megtudni, kik a szüleid és miért kerültél állami gondoskodásba.
Senki nem olvashat bele a naplódba, még a szüleid, nevelőid se!
Számodra melyek a legérdekesebb jogok?

Az SOS Gyermekfalvak gyermekjogi versenyt hirdet. Az ENSZ Gyermekjogi Egyezményéhez kapcsolódóan várunk olyan kreatív alkotásokat, melyek a gyermekjogokat mutatják be.

Mi a feladatod?

  1. Ha minden igaz, nevelőd, nevelőszülőd, SOS-nél dolgozó anyukád vagy apukád, esetleg Facer vezetőd regisztrált már az online mini-kurzusra. A kurzus elvégzése alapfeltétele a kreatív versenyen való részvételnek. Ha ez elmaradt volna, írj agnes.romet-balla@sos.hu-ra és kérd felvételedet.
  2. A kurzus után, a számodra legérdekesebb gyermekjogokkal kapcsolatosan készíts videót, fotót, podcastot, grafikát, írj verset, színdarabot, énekelj, vagy vess be bármilyen eszközt és máris esélyes vagy az értékes nyeremények egyikére! Mindenki max 2 pályázattal indulhat!
  3. Ugyanazzal az e-mail címmel, mint amivel az online kurzust is végezted, regisztrálj ide is, és tölts fel 1 maximum 2 pályázatod ezen a felületen! Ha más e-mailcímet használsz, nem tudjuk nevezésedet elfogadni.
  4. Decemberben egy online műsor keretében, kihirdetjük a győzteseket!

A versenyt és az online oktatási felületet az Allianz Hungária Biztosítónak köszönhetjük, aki ezen kívül 2 millió forint összértékű nyereményekkel is támogatja a versenyt.

Nevezési időszak: 2022. szeptember 1.-december 10.

Milyen kategóriákban nevezhetsz?

  • videó, podcast
  • képzőművészet: rajz, grafika, grafiti, festmény, gyurma, agyag, fa, fém installáció stb., engedd el a fantáziád és használj bármilyen eszközt!
  • írott: cikk, vers, novella

Kategóriánként több nyertest hirdetünk. A pályamunkákat az SOS és az Allianz munkatársaiból álló 5 zsűri bírálja el.