Rendelkezz adód egy százalékáról!

ADÓSZÁM: 18258772-1-431%25 RENDELKEZŐ NYILATKOZAT

Semmiképpen ne hagyd elveszni adód 1%-át, ezzel is tudod segíteni a családjuktól elszakított gyerekeket!

Adószám: 18258772-1-43


Mit kell tenned az 1% felajánlásakor?
 
Ha a NAV készíti el az adóbevallásodat, akkor az úgy nevezett „15EGYSZA” nyomtatványt ki kell töltened a saját adataiddal és a kedvezményezett adószámával.
Majd:
  • ha van ügyfélkapud, akkor elektronikusan, az ügyfélkapun keresztül el kell küldened a NAV-nak,
  • ha nincs ügyfélkapud, akkor kinyomtatás és kitöltés után postán fel kell adnod a NAV helyi igazgatóságának.
Ha saját magad vagy könyvelőd készíti el az adóbevallást, akkor a bevallás részeként kell elküldeni az 1%-os felajánló lapot.

 

Mi történik a személyi jövedelem adód egy százalékának felajánlásával az SOS-nél

Magyarországon évente több mint 20.000 gyermeket ér olyan súlyos trauma, amely miatt ki kell emelni őket saját családjukból.

Egy átlagos adófelajánlásból egy pszichológus egy órai munkáját tudjuk biztosítani egy gyermek számára, amely az átélt súlyos traumák feldolgozását segíti.

Az SOS Gyermekfalvak hogyan tud segíteni Veled együtt

Rita és Robi már több éve az SOS gyermekfalu lakója, nagyobb testvérük óvó védelmében érkeztek az SOSbe. Szüleik súlyosan elhanyagolták őket, sokszor nem volt mit enniük, testi és szellemi fejlődésük elmaradt társaikétól, nem jártak óvodába, iskolába. Pedig ők szerettek volna családban felnőni, ahol szeretik őket.

Alapítványunk, az SOS Gyermekfalvak azért jött létre, hogy otthont és szeretetet nyújtson a vér szerinti családjukat nélkülözni kényszerülő gyermekeknek. Fontosnak tartjuk, hogy hasonló körülmények között nőjenek fel, mint azok a társaik, akik stabil családi háttérrel vághatnak neki az életnek. Az SOS gyerekek családi házakban élnek nevelőszülők biztonságot adó szeretetében. A házakban akár 68 gyerek számára is van hely, így a vér szerinti testvérek – mint Rita és Robi is – együtt maradhattak.

További lehetőségek az adományozásra


 
Banki kapcsolat
116000060000000027035696
ERSTE Bank
SWIFT: GIBAHUHB | IBAN: HU31
A megjegyzés rovatba írja be az „adomány ” szót
Adószámunk: 18258772143