CHECK OUT

A GYEREKEKÉRT

A Check out a gyerekekért az SOS Gyermekfalvak és a Caramell Premium Resort**** superior közös programja.

500 Ft egy gyermek szebb jövőjéért.

A programmal az SOS Gyermekfalvakban nevelkedő 400 gyermeket támogatjuk, az Önök segítségével.

Ezek a gyerekek – gyakran súlyos oknál fogva – nem élhetnek vérszerinti családjukkal, az SOS Gyermekfalvakban találnak új otthonra. A Check Out programmal segítünk a gyerekeknek új esélyt adni, biztonságosabb, boldogabb jövőt építeni.

Hogyan működik?

A vendégek számlájára egy 500 forintos SOS bónuszt helyeznek el, amit a szállóvendég természetesen töröltethet a kijelentkezés (Check out) alkalmával. Az összegyűlt támogatási összeget havonta az SOS Gyermekfalvaknak utalják át, ahol azt a gyermekek fejlesztésére fordítják.

A Caramell Premium Resort**** superior Magyarország legteljesebb szolgáltatáscsomagot nyújtó élmény-, wellness- és konferenciaközpontja.

A vendégeknek el sem kell hagyniuk a szálloda területét, hiszen minden elérhető egy helyen. A teljesség harmóniáját nyújtja mind a 142 szoba, a 2000 m2-es termál- és wellness világ, továbbá a családbarát szolgáltatások sora. A felfrissülés, a kikapcsolódás és prevenciót helyezi előtérebe az egészség- és konferenciaközpont, a többszáz féle szépészeti-, wellness-, és gyógykezelés, valamint a bowling- és focipálya. Átélhetjük a távol-keleti holisztikus hangulatot a szálloda meditációs japán kertjében és a belső terek minden egyes pontján.

Mit is jelent mindez a pihenni vágyóknak? Minden eddiginél nagyobb választékot, prémium minőségben!

A szálloda saját élményparkja, mely az országban egyedülálló kristályszerkezet szerint épül fel, nem csupán Bük, hanem Magyarország egyik meghatározó turisztikai attrakcióinak egyike. A Kristály Torony Kalandpark minden korosztály számára biztosítja az önfeledt szabadság, az adrenalin dús kikapcsolódás és a közös élmények minden pillanatát.

A szabadtéri kerékpározás, a nordic walking túrák és a kalandpark nyújtotta élményeket követően, a Caramell saját kézműves cukrászdájában megkóstolhatjuk a természetes, helyi alapanyagokból készült sütemény különlegességeket, melyek minden pillanatot képesek megédesíteni.

A Resort a napjainkban oly népszerű „slow turizmus”, vagyis a lassú pihenés filozófiájának legújabb fellegvára is egyúttal. Ám a pihenés csak a kezdet. Az itt eltöltött idő sokszorosan térül meg a mindennapokban.

A Caramell Premium Resort****superior Nyugat-Dunántúlon egyedülálló módon 700 fős befogadóképességű konferencia komplexummal rendelkezik, így rendezvény- és kiállítási helyszínként tökéletes választás.

Fedezze fel Ön is Bükfürdő egyedülálló hangulatát és gazdagodjon minél több Caramell élménnyel!

Ismerje meg az SOS Gyermekfalvak munkáját, iratkozzon fel hírlevelünkre!