Kedves Kollégák, kedves Barátaink!
 
Köszöntöm önöket, köszöntelek benneteket az SOS Gyermekfalvakkal közös önkéntes jótékonysági programunk oldalán. A BASF globálisan és Magyarországon is fontosnak tartja, hogy hasznos tagja legyen a közösségnek. Több oktatási és jótékonysági programunk van világszerte és itthon is. Hisszük, hogy a fenntartható fejlődés záloga a felnövekvő generáció, így különös figyelmet fordítunk a gyerekekre és a fiatalokra. Őket célozzák oktatási programjaink is, és ezért kerestük meg az SOS Gyermekfalvakat is egy közös akció ötletével.
 
A rendszeres vállalati adományozás mellett kollégáink személyesen is szeretnének aktívan hozzájárulni az SOS Gyermekfalvak munkájához, ezért a BASF Hungária Kft. önkéntes adománygyűjtő programot szervezett, amelyben a kollégák által gyűjtött adomány összegét a vállalat megduplázza a program végén, 2020. szeptemberében.
 
Személyesen és a BASF nevében is szeretném megköszönni mindenki hozzájárulását!
 
Baráti üdvözlettel,
Thomas Narbeshuber

Eddig összegyűjtött összeg: 791 000 ft

Az SOS Gyermekfalvak közel 400 olyan gyermekről gondoskodik, akik elhanyagolás, bántalmazás, szülők szenvedélybetegsége, betegsége vagy éppen halála miatt kerültek állami gondoskodásba. Az SOS-nél képzett nevelőszülők gondoskodnak róluk, mert hisszük, hogy egy gyereknek sem lenne szabad egyedül felnőnie és minden gyereknek jár a boldog gyerekkor. Drukkolunk a csapatoknak és köszönjük a támogatást!!!!

Az eddig összegyűjtött támogatás már elegendő egy SOS ház közel 4 havi fenntartására.

150.000 HUF

Patricius Borház adomány – Marketing Team

60.000 HUF

SOS 70 éves szülinapi rendezvény részvételi díj

67.850 HUF

Karácsonyi vásár – Egy Kis Hazai csapat

43.150 HUF

Édes élet csapat adománya

386.000 HUF

Étel emergency – BASF Magyarország dolgozói adománya

84.000 HUF

Védekezés emergency – BASF Magyarország dolgozói adománya