CHECK OUT

A GYEREKEKÉRT

A Check out a gyerekekért az SOS Gyermekfalvak és a Bambara Hotel**** közös programja.

500 Ft egy gyermek szebb jövőjéért.

A programmal az SOS Gyermekfalvakban nevelkedő 400 gyermeket támogatjuk, az Önök segítségével.

Ezek a gyerekek – gyakran súlyos oknál fogva – nem élhetnek vérszerinti családjukkal, az SOS Gyermekfalvakban találnak új otthonra. A Check Out programmal segítünk a gyerekeknek új esélyt adni, biztonságosabb, boldogabb jövőt építeni.

Hogyan működik?

A szállást foglaló vendégek foglalásai – hozzájárulásuk esetén – 500 Ft adomány összeget tartalmaznak. Az összegyűlt támogatási összeget havonta az SOS Gyermekfalvaknak utaljuk át, ahol azt a gyermekek fejlesztésére fordítják.

A Felsőtárkányban található családbarát négycsillagos Bambara Hotel**** premium autentikus afrikai építészeti jegyekkel ideális választás romantikus wellness kikapcsolódáshoz pároknak és családi élményekhez egyaránt.

Az igényesen megtervezett szobák és lakosztályok kialakításánál a tematikus szemlélet, a funkcionalitás és az európai kényelem ötvözésével az egyediségre való törekvés volt a cél. A szobák enteriörje és elrendezése tökéletes minőséget és praktikumot tükröz, ahol nem kell nélkülözni az otthon meghittségét sem.

Legyen szó családi vakációról, páros kikapcsolódásról, aktív vagy passzív pihenésről a varázslatos élmény kavalkádunk, garantált tematikus- és gyermek programjaink illetve a kültéri programok nyújtotta lehetőségek között mindenki megtalálja a számára ideális választást.

A szállodát körülölelő erdőben fekvő elveszett majomváros – a Bükki Rejtélypark – teszi a pihenést vadregényes családi kalanddá, ahol törpe kenguruk elvarázsolják a gyermeket és felnőtteket egyaránt.

Ismerje meg az SOS Gyermekfalvak munkáját, iratkozzon fel hírlevelünkre!