Adni jó. Kapni szintén! Jó érezni, hogy valaki gondolt ránk még akkor is ha nem tudjuk, ki az. Jön egy jel, amiből tudjuk, hogy valakinek fontos vagyok. Aki ad, az pedig annak örül, hogy milyen reakciót lát attól, akit meglepett.

Most erre buzdítunk Benneteket!

Gondolj valakire cégen belül, aki szerinted megérdemli, hogy kapjon valamit. Aki megérdemli, hogy tudja, ő vagy a munkája nagyon fontos. Ha megvan ez a kollega, gondold ki, milyen pici dolog tenné őt -akár csak rövid időre is- boldoggá. Mi az az apróság, amiből tudni fogja, hogy valakinek Ő fontos.

 A kedvenc csokija a táskájába rejtve? Egy rég vágyott könyv az asztalán? Egy kedves versüzenet a klaviatúráján? Egy suttyomban helyette elintézett apróság?

 Légy valaki angyala egyszer vagy akár többször is! Lepd meg egy vagy akár több, hozzád közel álló kollegát valamivel de úgy, hogy az illető ne tudja, kitől jött az ajándék. Ez fontos a játék miatt!

 Bármit is találtál ki, fényképezd le, vagy írd le és töltsd fel ide. A nevedet nekünk meg kell add, de csak azért, mert évvégén mindenki, aki kisangyal volt, meglepetést kap a nagyangyaltól. Az ajándékozottat pedig arra kérjük, ő is lepjen meg valakit egy kedvességgel és töltse fel azt is ide. Legyen egy jótettből egy egész láncreakció.

  • Kérlek add meg az ajándékozott nevét és mailcímét is, hogy tudjunk neki egy levelet küldeni, amiben arra kérjük, ő is legyen kisangyal.
  • Engedélyezett fájl típusok: jpg, png.

Galéria