Több mint 5000 kéznyom gyűlt össze!

Nektek, a hatalmas segítségeteknek köszönhetően sikerült elérnünk, sőt kevéssel túlszárnyalnunk is az 5000 kéznyomot, így a Dr. Oetkertől 2.500.000 forint támogatást kapunk családmegerősítő programunk fenntartására. Tovább tudunk dolgozni azon, hogy minél kevesebb gyereknek kelljen vér szerinti szülei nélkül felnőnie.Köszönettel tartozunk még azoknak a hírességeknek is, akik arcukkal járultak a kampány sikerességéhez. Többek között színészek, énekesek és sportolók álltak a család megerősítő programunk fenntartására indított kéznyom kampány mellé: mindannyian színes kéznyomos fotóikkal és a család fontosságáról megosztott gondolataikkal támogattak minket.
 

 

„Többször tartottam állami gondozottaknak foglalkozást. Ezek a gyerekek rettenetesen éhesek a figyelemre, a szeretetre, az érintésre. Van, hogy csak úgy szó nélkül oda jönnek hozzám, megölelnek, ölelnek és ölelnek, és igazából mást nem is akarnak tőlem. Volt egy kislány, aki szagolgatott, hogy milyen jó illatom van. Az ember megpróbál nekik adni, amit tud, figyelmet, zenét, jókedvet, de igazából nekik nem másra lenne szükségük, mint egy családra. És ez olyan tehetetlen érzés, mert nem tudod őket hazavinni, nem tudod őket megmenteni.”

Farkasházi Réka
 


„Egyszer koncerteztem a kecskeméti SOS gyermekfaluban. Az a pár óra megerősített abban, hogy nagyon szerencsés helyzetben vagyok, mert minden támogatást megkaptam otthonról. El sem tudom képzelni, milyen lehet szülők nélkül felnőni.”

Pál Dénes