2019 decembere hatalmas megpróbáltatás elé állította a családunkat. Kisebbik fiunk, Lóci, születésekor agyvérzést kapott. Végtelennek tűnő hónapokat töltöttünk kórházban hosszabb-rövidebb megszakításokkal.

2020 januárjában szobatárs érkezett a kórterembe, a kis Rita. A kislányt senki nem kísérte, ugyanis az anyukája a kórházban hagyta őt. Ahogy néztem a két gyermeket, a szívem szakadt meg. Az én csöppségem mögött ott állt egy szerető/hívő család, a barátok és az egész gyülekezet, az a pici lány pedig idegen emberek jóindulatára volt bízva. Szerettem volna tenni érte valamit. Átmentem a kórházzal szemközti áruházba és megvásároltam neki azokat a dolgokat, amiket nekünk is be kellett vinni az osztályra. Itt találkoztam az SOS Gyermekfalvak egyik önkéntesével, aki többek között mesélt nekem az erőfeszítésekről, melyeket azért tesznek, hogy a nehéz sorsú gyermekek számára megteremtsék a lehetőséget, hogy családban nőhessenek fel (később talán Ritának is ők segítettek abban, hogy meleg otthonra találjon…szívből remélem, hogy megtalálta…). Elszomorít, milyen sok gyermeknek kell nélkülöznie a szerető gondoskodást, törődést gyakran az alapvető szükségleteket is. Megnyugtató a tudat, hogy van egy szervezet, aki felkarolja őket.

A hölgy beszélt nekem a rendszeres adományozás lehetőségéről és jelentőségéről. Igazából nyitott ajtókat döngetett. Családunk 2020 januárja óta az SOS Gyermekfalvak rendszeres támogatója.

Kedves barátom!

Olyan sokat kaptunk…itt az ideje valamennyit tovább adni.

„…mert semmit sem hoztunk a világba, nem is vihetünk ki semmit belőle…” 1 Tim 6,7

Becsüljük meg, szeressük és gondoskodjunk saját gyermekeinkről! Hordozzuk imádságban azokat a gyermekeket, akiknek nélkülözniük kell és imádkozzunk azokért is, akik az SOS Gyermekfalvakban szolgálnak!

Mindezeken felül lehetőségeidhez mérten kapcsolódj be te is a gyűjtésbe! Adományozz annyit, amennyit jó szívvel adni tudsz. Én hiszem, hogy együtt elérhetjük a kitűzött célt, hiszen sokan vagyunk. A sok kicsi meg ugyebár…. Csináljuk meg! 🙂

Hálás vagyok azért, hogy te is részt veszel az összefogásban!

Adomány állása

0%

0 / 200000 Ft

Adományok