A honlap felhasználási feltételei

Köszönjük, hogy meglátogatja honlapunkat!  

Az alábbiakban szeretnénk tájékoztatni arról, hogy milyen feltételekkel veheti igénybe az általunk publikált tartalmakat és nyújtott szolgáltatásokat.

A honlap üzemeltetője: SOS Gyermekfalvak Alapítvány
Székhely: 1094 Budapest, Angyal utca 1-3.,
Levelezési cím:  1463 Budapest, Postafiók 838.
A Fővárosi Törvényszéken vezetett  nyilvántartási számunk: 9984,
Az adószámunk: 18258772-1-43

A honlap működésével kapcsolatos észrevételét örömmel vesszük az adatvedelem@sos.hu e-mail címen! Minden visszajelzés fontos számunkra, hiszen a felhasználói visszajelzések alapján tudjuk tökéletesíteni honlapunk tartalmát.

Mi teszünk az adatai védelme érdekében?

Honlapunk szigorú és egyben átlátható adatvédelmi szabályok alapján működik, megfelelve a hazai és EU-s adatvédelmi jogszabályok követelményeinek.  Részletes adatvédelmi tájékoztatónkat közvetlenül a honlap nyitóoldalán, vagy ITT olvashatja el.

Hogyan figyelünk a szellemi alkotások védelmére?

A honlapon szereplő, az alapítványunk által és/ vagy nevében publikált tartalmak (tájékoztatók, felhívások, cikkek, képek, logók, stb. ) kizárólagos tulajdonosa az SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa. Egyéb szellemi alkotások közlését kizárólag a szerző(k) engedélyével tesszük lehetővé.

Felelősségünk a szolgáltatott tartalmakért

Alapítványunk mindent megtesz annak érdekében, hogy biztosítsa a honlapon található tartalmak jogtisztaságát, pontosságát és zavartalan elérhetőségét. Kizárunk minden felelősséget, a honlap működése során esetlegesen fellépő technikai meghibásodásért, a honlap elérhetőségének szünetelésért, vagy bármely más meghiúsult kommunkációért.  A honlap látogatója a fellelhető tartalmakat kizárólag magáncélra használhatja, azt saját felelősségére veszi igénybe.

A honlapunk más honlapokra való hivatkozásokat tartalmazhat, mivel azonban nincs befolyásunk a külső hivatkozásokon (harmadik fél által) szolgáltatott tartalmakra, ezért azok elérhetőségéért, tartalmi pontosságáért nem vállalhatunk felelősséget. Kérjük, hogy amennyiben a honlapunkról másik honlapra, vagy szolgáltatási felületre kerül átirányításra, tájékozódjon az igénybevételt kísérő jogi és adatvédelmi tájékoztatókból!

A felhasználási feltételek módosításáról

Alapítványunk a felhasználási feltételeket szükség szerint (például jogszabályi követelmények változása esetén) bármikor módosíthatja.

Alkalmazott jog és joghatóság

A honlap elsősorban magyarországi felhasználók részére készült, ami azonban nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy honlapunk tartalma, a világ bármely részén változatlan formában elérhető legyen. A felhasználó a honlap látogatásával elfogadja, hogy a használatával kapcsolatos jogok és követelések rendezésére, az esetleges jogviták eldöntésére, a magyar polgári jog szabályait alkalmazzuk magyar bíróság előtt.  

Köszönjük, hogy elolvasta tájékoztatónkat!

Reméljük, hogy a honlapunkot tett látogatását követően támogatóink között üdvözölhetjük!

Legutolsó frissítés: 2018.05.25