Fordítsa meg egy gyermek sorsát!

Ahhoz, hogy a gyermeksorsokat megváltoztassuk, Önre is szükség van! Adományozzon és támogassuk együtt az SOS gyerekeket.

Ön bizonyára jól tudja, milyen sokat jelent egy gyermek számára a szerető család biztonsága, és mekkora veszteség ennek hiánya. A nálunk növekedő gyerekek szörnyűségeken mentek keresztül vagy azért, mert elvesztették szüleiket, vagy azért, mert bántották őket, vagy azért mert szüleik valamilyen okból nem tudnak gondoskodni róluk.
 
A vér szerinti családjukat akár csak átmenetileg is elvesztett gyerekek az SOS Gyermekfalvakban nevelőszülői családokban élnek szerető gondoskodásban. A gyerekek az SOS családokban új testvérekre, a gyermekfaluban új barátokra lelnek, képzett munkatársaink pedig segítenek feldolgozni az elszenvedett traumákat. Így a gyerekek lassan visszanyerik a felnőttekbe vetett bizalmukat, mi pedig fordíthatunk a sorsukon. A változás nem megy egyik pillanatról a másikra, sok év kitartó munkája szükséges ahhoz, hogy a gyerekek múltban szerzett lelki sebei begyógyuljanak.

Kérjük, csatlakozzon hozzánk, segítsen a gyerekeken! 

  • Egyszeri adományozás
  • Rendszeres adományozás